02 / 05 / 2024

Erzurum Dünya Üniversiteler Kış Oyunları

Erzurum Dünya Üniversiteler Kış Oyunları

Erzurum'da 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yapılan Türkiye'nin tek atlama kulelerinin pistlerinde çökme meydana geldi. Polis ve itfaiye ekipleri meydana gelen çökme nedeniyle çevrede güvenlik önlemi alındı.

Palandöken Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi tanıtıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, baştan aşağı yenilenen Palandöken Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi’ni anlattı.

Erzurum'daki atlama kuleleri EYOWF 2017'ye yetiştiriliyor!

Erzurum'da 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yapılan ve 2014 yılında toprak kayması sonucu pistleri çöken atlama kulelerinin 2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpik Festivali'ne (EYOWF 2017) yetiştirilmesi için yoğun çalışma başlatıldı.

Erzurum'da atlama kulelerindeki altyapı 2016'da tamamlanacak!

Erzurum'da 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yaptırılan ancak geçen yıl çökme meydana gelen atlama kulelerindeki altyapı çalışmaları gelecek yıl tamamlanacak.

Erzurum atlama kulelerinde çalışmalara başlandı!

Atlama kulelerinde çalışmalara başlandı. Erzurum'da 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yapılan atlama kulelerinin pistlerinin çöktüğü alanda hafriyat taşıma ve güçlendirme için fore kazık çakımına da başlandı.

Erzurum Dünya Üniversiteler Kış Oyunları atlama kulelerinde çökme meydana geldi!

Erzurum'da 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yapılan Türkiye'nin tek atlama kulelerinin pistlerinde çökme meydana geldi. Polis ve itfaiye ekipleri meydana gelen çökme nedeniyle çevrede güvenlik önlemi alındı.

GYODER Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu sonuçları 10 Nisan'da açıklanacak!

GYODER tarafından hazırlanan “Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu 2011 4. Çeyrek” tamamlandı. Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu 2011 4. Çeyrek sonuçları, 10 Nisan'da açıklanacak!

Jones Lang LaSalle, dünya saati kampanyasına destek için ışıkları söndürüyor!

İklim değişikliği ile mücadele etmek amacı ile dünya çapında devam eden “Gezegenimiz için hep birlikte ışıkları kapatıyoruz” kampanyasına Jones Lang LaSalle, dünya çapındaki 200 ofisiyle destek veriyor

Eyfel Kulesi'nin ışıkları dünya saati için sönecek!

Birleşmiş Milletler (BM), iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla cumartesi günü dünya genelinde düzenlenecek Dünya Saati kampanyasına destek verecek.

Zorlu Holding WWF tarafından yürütülen Dünya Saati kampanyasına katılıyor!

Zorlu Holding, dünyanın sağlıklı geleceği için değişim yolları aramak ve iklim değişikliği ile mücadeleye dikkat çekmek amacıyla WWF tarafından yürütülen ‘Dünya Saati' kampanyasına katılıyor

Birleşmiş Milletler'in New York'taki genel merkez binası Dünya Saati'nde kararacak!

Birleşmiş Milletler (BM), iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla 31 Mart Cumartesi günü dünya genelinde düzenlenecek Dünya Saati kampanyasına destek veriyor

Zorlu Holding ve Zorlu Center, Dünya Saati'nde ışıkları kapatıyor!

Zorlu Holding, dünyanın sağlıklı geleceği için değişim yolları aramak ve iklim değişikliği ile mücadeleye dikkat çekmek amacıyla WWF tarafından yürütülen “Dünya Saati” (Earth Hour) kampanyasına katılıyor

Anthill Residence de Dünya Saati için ışıkları söndürecek!

İstanbul'un en yüksek ikiz kuleleri Anthill Residence, Türkiye'nin de katıldığı Dünya Saati (Earth Hour) kampanyasına tüm ışıklarını söndürerek destek verecek

Yapı Kredi Genel Müdürlük binasında ışıklar Dünya Saati için sönecek!

Yapı Kredi, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde tüm dünyada küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen "Dünya Saati" (Earth Hour) hareketine bu yıl da destek veriyor

Erzurum Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Haberi

Erzurum Dünya Üniversiteler Kış Oyunları

Erzurum'da 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yapılan Türkiye'nin tek atlama kulelerinin pistlerinde çökme meydana geldi.


Edinilen bilgiye göre, Kiremitlik Tepe'de 125 metre olarak inşa edilen kulelerin pistlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çökme oldu.


Polis ve itfaiye ekipleri meydana gelen çökme nedeniyle çevrede güvenlik önlemi...