18 / 05 / 2024

Erzurum Fidan Üretim Merkezi açılış

Erzurum Fidan Üretim Merkezi açılış

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin iştiraklerinden Çevre Temizlik, Ağaç, Peyzaj ve Enerji Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin (ÇETAŞ) Fidan Üretim Merkezi törenle hizmete girdi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeşillik, güzellik, temizlik ve peyzaj çalışmalarının önemli olduğuna dikk

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş., Palandöken ilçesine bağlı Şehit İsmail Aksu Mahallesi'nde yer alan arsayı 33 milyon TL muhammen bedel ile satışa çıkardı.

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San. Tic. A.Ş.  Erzurum Palandöken'de yer alan gayrimenkulü 33 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum'da 37 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş, Erzurum Palandöken'de yer alan gayrimenkulü 37 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Erzurum'da Fidan Üretim Merkezi hizmete açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin iştiraklerinden Çevre Temizlik, Ağaç, Peyzaj ve Enerji Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin (ÇETAŞ) Fidan Üretim Merkezi törenle hizmete girdi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeşillik, güzellik, temizlik ve peyzaj çalışmalarının önemli olduğuna dikk

TOKİ Erzurum Karaçoban'a spor salonu ve ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Erzurum, Karaçoban ilçesi, Akarsu-Kopal Mahallesi spor salonu (2004.63 ) ve Kavaklı Mahallesi 222 ada 11 parsel 16 Derslikli İlköğretim Okulu (2004-47) inşaatları ihalesi 31 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 579 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap 579 konut, 32 derslikli ilköğretim okulu ve 750 kişilik cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 579 konut ihalesi 22 Şubat'ta!

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap 579 konut, 32 derslikli ilköğretim okulu ve 750 kişilik cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 22 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kestel Kooperatifi'nden 45 bin akasya fidanı!

Kestel Süs Bitkileri ve Meyve Fidancılığı Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile Orman ve Su işleri Bakanlığı ve Bursa Orman İşletme Müdürlüğü arasında 750 bin lira tutarındaki 45 bin adet akasya fidanı alım anlaşması yapıldı.

Erzurum lojistik köy 2014'te açılacak!

TCDD tarafından Erzurum'da yaptırılan ve hem üretim yapanların pazara ulaşımını hem de Türkiye'nin doğusu ile batısı arasında yük köprüsü oluşmasını sağlayacak lojistik köy, gelecek yıl açılacak...

Erzurum'da inşaatı bitmeyen okula tepki var!

Okullar açılmasına rağmen inşaat bitmeyince öğrenci ve velileri tepki gösterdi.Erzurum'daki Atatürk Anadolu Lisesi'nde okuyan 840 öğrenci, okuldaki onarımın bitirilmemesi yüzünden bir ay başka okularda eğitim-öğretim görecek...

Erzurum Fidan Üretim Merkezi açılış Haberi

Erzurum Fidan Üretim Merkezi açılış



Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, eski havaalanı yolu üzerinde kurulan tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmada, kenti her geçen gün yeni bir hizmetle tanıştırdıklarını söyledi.


Belediyecilikte, yeşillik, güzellik, temizlik ve peyzaj çalışmalarının önemli olduğuna dikkati çeken Sekmen, şöyle konuştu:


"Bunları yapacak olan bir devlet şirketi kurduk. İnşallah bundan sonra sadece Erzurum'a değil, çevre illere de hizmet verecektir. Eğer modern şehir yapmak istiyorsak, mutlaka belli adımlar atmamız lazım. Şehrimiz Anadolu'nun kadim şehirlerinden birisidir. Ama bakıyoruz ki, ağaçlandırma anlamında ve çevre konusunda istenilen yerde değildir. Nasıl ki bugün İstanbul dünya kentleri ile yarışıyor ise Erzurum'da kendi konumundaki çizgide yarışmak zorundadır. Artık dünyada devletler değil şehirler birbiri ile yarışıyor. Elbette ki şehrimizin bir çok imkanı var. Allah tarafından doğal olarak verilenlerde var. Bizler bu...