26 / 07 / 2024

erzurum gürcükapı camii meydan projesi

erzurum gürcükapı camii meydan projesi

Erzurum Yeniçeri Ağası Zakreci Ali Ağa tarafından yaptırılan, bulunduğu semt adıyla bilinen Gürcükapı Camii ile Ehmal camiini kavuşturacak proje gün sayıyor. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum'a ikinci meydanı kazandıracağını söyledi...

Emekli promosyonlarına yeni güncelleme kapıda mı? Özel bankalara çağrı geldi! 

Milyonlarca emekli promosyonlara yeni zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Peki emekli promosyonlarına yeni güncelleme yapılacak mı? İşte o son dakika açıklaması...

Lojman kiralarına tasarruf güncellemesi kapıda: Yeni kiralar 5 bin TL ile 12 bin TL arasında olacak!

Lojmanların kira bedellerine tasarruf ayarı yapılıyor. Yakında açıklanması beklenen düzenleme kapsamında, 700 TL ile 2 bin TL arasında değişen kiraların 12 bin lirayı bulması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Deniz Gürcü tarafından kuruldu.

Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak  

Zirve seviyelere kadar yükseldikten sonra geri çekilen gram altın fiyatı için uzmanlardan kritik açıklama geldi. Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak.

Ramazana özel çılgın indirimler! 5 litre ayçiçek yağı fiyatını görenler kapıda kuyruk oluşturdu! Fiyatı aniden düştü!

Markette büyük bir indirim var! Ayçiçek yağı fiyatları inanılmaz bir şekilde düştü. 5 litrelik ayçiçek yağı da dahil olmak üzere, her boyuttaki ambalajlarda indirimler mevcut. İhtiyacınız varsa, şimdi stoklayın!

Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! Migros 11 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros yaptığı indirimlerle de gündemden düşmüyor. Gıda fiyatların arttığı şu dönemde indirimler yakından takip ediliyor. Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! 11 Mart 2023 fiyat listesi.

TMO’dan ayçiçek yağında şok indirim! Tam 50 liranız cepte kalıyor! 17 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Uygun fiyatlarla sunduğu ürünlerle hem üreticiyi hem de tüketiciyi destekleyen Toprak Mahsulleri Ofisi’nin son yaptığı indirim görenleri hayrete düşürdü.  Benzerlerine göre en az 50 lira tasarruf sağlayan 5 litre ayçiçek yağının 135 liralık fiyatını gören kapış kapış alıyor. Peki TMO’nun indirimli

Gıdada kapıda bekleyen tehlike! Fiyatlar her an fırlayabilir! Evinize stok yapın!

Gıda fiyatları üzerinde aşırı iklim olayları, düşük stok seviyeleri ve jeopolitik risklere ilişkin baskı sürüyor. Uzmanlara göre uluslararası gıda fiyatları her an yeniden artışa geçebilir.

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

Altın 1,650 doların gerisinde kalırken bakır için kritik gün kapıya dayandı

17 Ekim 2022 Pazartesi günü altın fiyatları yükselişe geçti  fakat piyasalar Fed’in daha fazla faiz artırımına gitmesinden endişelenirken bakır piyasaları, bu hafta açıklayacağı üç aylık üretim rakamlarını bekliyor.

En uygun altın ve pırlanta küpe fiyatları Koçak'ta! Kapış kapış satılıyor! İşte Koçak küpe 6 Eylül 2022 fiyat listesi 

Koçak altın ve pırlanta küpe fiyatlarında hem internete özel hem de satış mağazalarında  yüzde 50'ye varan indirim yaptı. Fiyatları görenler kapış kapış alıyor. İşte Koçak altın ve pırlanta küpe 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

erzurum gürcükapı camii meydan projesi Haberi

erzurum gürcükapı camii meydan projesi


Erzurum Yeniçeri Ağası Zakreci Ali Ağa tarafından yaptırılan, bulunduğu semt adıyla bilinen Gürcükapı Camii ile Ehmal camiini kavuşturacak proje gün sayıyor. Yakutiye Belediye Başkanı ve adayı Ali Korkut, Erzurum'a ikinci meydanı kazandıracağını söyledi. İkinci bir tarihi meydana imza atmaya hazırlanan Ali Korkut, "Erzurum tarihi değerleriyle adeta bir hazine üzerinde oturmaktadır. Ancak bu hazine bizim dönemimize kadar saklı kalmıştı. Allah'ın izniyle tarihi hazinelerimizi gün yüzüne çıkaracağız ve şehrimize artı değerler katacağız. Gürcükapı veya diğer adıyla Aliağa camiyi çevreleyen meydan çalışmamızda bunlardan biri olacak. Aliağa Camiini Ehmal Camii ile birleştireceğiz. Alanı tamamen açarak rahat nefes alınmasını sağlayacağız. Yine buradaki mezbele görüntü, yani görüntü kirliliği kalkacak. Kot farkını da değerlendirerek burada tek katlı, dokuya uygun dükkanlar yapacağız. Ticareti devam ettireceğiz." dedi. 


İmza attığı...