03 / 05 / 2024

Erzurum imar

Erzurum imar

Erzurum yeni imar planı ile ihya edilecek. EBB Başkanı Sekmen Müceldili Konağı'nda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yeni imar nazım planı ile diğer proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Erzurum'da Koruma Amaçlı İmar Planı’na start verildi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Müceldili Konağı ’nda düzenlediği basın toplantısında kentsel dönüşüm, kış festivali, 1 / 5000 ’lik imar planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Palandöken Köşk Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Maliye Hazinesi adına kayıtlı Erzurum İli Palandöken İlçesi, Köşk Mahallesi sınırları içerisindeki alanın imar planı değişikliği onaylandı...

Türkşeker Erzurum Şendurak imar planı onaylandı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı, Erzurum ili, Oltu ilçesi, Şendurak Mahallesi sınırları içerisinde yer alan parselin imar planı değişikliği onaylandı..

Türkiye Şeker Fabrikaları Erzurum Oltu imar planı onaylandı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı, Erzurum ili, Oltu ilçesi, Yusufziyabey Mahallesi sınırları içerisinde yer alan alanın imar planı değişikliği onaylandı..

Erzurum Yakutiye'de binlik imar planları onaylandı!

Erzurum Yakutiye Belediye Meclisi'nde son halini alacak binlik çalışmaları tamamlanan imar planları onaylandı.

Erzurum Dede Bölgesi'nin imar sorunu çözüldü!

Belediye Meclisi toplantısında, 2004 yılında yapılan imar düzenlemesiyle 2 katlı ticaret alanı olarak işaretlenen 92 hektarlık alanda yaşanan sorun çözüldü.

Erzurum Büyükşehir'den ilçelere yeni imar planları!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tortum, Köprüköy ve Pazaryolu’na Yeni Nazım İmar Planı ve imar planlarına esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu çalışması yapıyor.

Nurullah Özkılıç: Erzurum yeniden inşa ediliyor!

Erzurum Âşıklar ve Şairler Derneği Başkanı İlahiyatçı-Yazar Nurullah Özkılıç, “Türk yurdunun kalesi Erzurum’a yaptığı hizmetlerle şehri yeniden inşa eden Başkanımız Mehmet Sekmen, ecdat mirası ata toprağımız medeniyet şehrimizi her alanda imar ediyor" dedi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden 22 milyon 649 bin TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait, Erzurum Palandöken Osman Gazi Mahallesi'nde yer alan 6 adet imar durumu konut alanı arsa satışa çıkarılıyor.

Erzurum Tortum Gölü’nün koruma imar planı tamamlandı!

Erzurum Tortum Gölü’nün korunmasına yönelik hazırlanan imar planı tamamlandı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, imar planının her yönüyle bölgeye büyük katkılar sunacağını ifade etti.

İzmir Bayraklı'da imar sevinci yaşanıyor!

Bayraklı’ya bağlı Çay Mahallesi’nde her yöreden vatandaş var. Uşak, Manisa, Erzurum, Bayburt ve Konyalıların çoğunlukta olduğu mahallede şu sıralar imar sevinci yaşanıyor. Gecekondudan kurtulacak olan mahallede evler 10 kata kadar çıkacak

Erzurum'da kentsel SİT alanı imar planı çalışmaları tamamlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı, Yakutiye ilçesinde yer alan Kentsel SİT, 3. Derece Arkeolojik SİT ve Etkileme Geçiş Alanı’nı kapsayan Koruma Amaçlı İmar Planı çalışmasını tamamladı

Erzurum'un ilçelerinin nazım imar planları yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra ilçelerin de nazım imar planlarını yapıyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra ilçenin kentsel dönüşüm ve gelişimi daha hızlı ve kapsamlı olacak.

Erzurum imar Haberi

Erzurum imar

EBB Başkanı Sekmen Müceldili Konağı'nda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yeni imar nazım planı ile diğer proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Sekmen, modern şehirlerin Anayasası olarak bilinen 1/5000 ölçekli imar planının meclis gündeminde olduğunu ifade etti. Başkan Sekmen, hafta içerisinde yeni imar planının meclisten geçeceğine belirterek. "Erzurum yeni bir imar nazım planına kavuşmuş olacak. 1/5000 ölçekli planla birlikte şehir merkezini ihya edeceğiz. Yeni konutlar yapılacak. Tarihi sit alanları korunacak. 


Modern ve güzel bir şehrin inşasını başlatacağız. Ayrıca Kale Çevresi'ııden başlayarak 060 dönüm alanda da Koruma İıııar Planı yapıyoruz. Amacımız şehrin tarihi, kültürel dokusunu koruma altına almak." dedi. 


KIŞ SPORLARI TESİSLERİ YAPILACAK 


2019 Avrupa Gençlik Kış ûlinıpiyadları (EYOD'nın Erzurum'a verildiğini de hatırlatan Büyükşelıir Belediye Başkanı bu amaçla şehri yeni sportif tesislerin yapılacağını söyledi. Sekmen....