30 / 04 / 2024

Erzurum İspir acele kamulaştırma

Erzurum İspir acele kamulaştırma

Erzurum'da planlanan Kızılcık Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi için acele kamulaştırmalar yapılacak..

Erzurum İspir TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum İspir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum İspir ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum ispir ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum İspir sosyal konut projesi... 

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Erzurum için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait 380 kV Erzurum-Alpaslan-2 HES Enerji İletim Hattı projesi kapsamında güzergaha isabet eden taşınmazların Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Palandöken için acele kamulaştırma kararı!

Erzurum ili Palandöken ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Erzurum İspir için acele kamulaştırma kararı!

Erzurum ili, İspir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum İspir için acele kamulaştırma kararı!

Erzurum ili İspir ilçesi sınırları içerisinde yer alan  bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum'un tarihi Sırakonakları turizme kazandırılacak!

Erzurum'un İspir ilçesinde bulunan asırlardır insanların yaşadığı tarihi Sırakonaklar ve çevresi turizme kazandırılacak.

Erzurum'daki Sırakonaklar turizme kazandırılacak! 

Erzurum'un İspir ilçesinde bulunan ve asırlardır insanların yaşadığı tarihi Sırakonaklar'ın turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı.  

Erzurum'daki Elmalı Mağarası turizme kazandırılacak!

Erzurum İspir Elmalı Mahallesi'ndeki sarp kayalıklarda bulunan ve içerisindeki oluşumlarla eşsiz güzelliği barındıran Elmalı Mağarası, turizme kazandırılacak.

Erzurum Horasan için acele kamulaştırma kararı!

154 kV Horasan-Karakurt Havza Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Erzurum İspir'de acele kamulaştırma!

Erzurum'da planlanan Kızılcık Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi için acele kamulaştırmalar yapılacak..

Erzurum'da acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Erzurum II-Hınıs Enerji İletim Hattı İrtibatı Projesi' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

Erzurum ve Sivas'ta acele kamulaştırma kararı!

Maliye Bakanlığı, Erzurum ve Sivas'ta tesis edilecek hidroelektrik santrallerinin yapılması için taşınmazlar tapuda Hazine adına tescil edilecek ve acele kamulaştırılacak.

Erzurum İspir acele kamulaştırma Haberi

Erzurum İspir acele kamulaştırma

Erzurum'da yapılacak Kızılcık Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için İspir'de acele kamulaştırma yapılacak. Acele kamulaştırmalar Maliye Bakanlığınca gerçekleşecek.

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar kapsamında Erzurum İspir'e bağlı Çayırözü'ndeki 19 parsel kamulaştırılacak.

Erzurum İlinde Tesis Edilecek Kızılcık Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Maliye Bakanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için