19 / 05 / 2024

erzurum kanalizasyon

erzurum kanalizasyon

Karaçoban ilçesinde kanalizasyon inşaatında meydana gelen göçükte 1'i ağır 3 işçi yaralandı...

Erzurum Uzundere'ye altyapı yatırımı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, yaklaşan yaz sezonu için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla 2017 programına erken başladı

Erzurum yatırımları masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, periyodik olarak düzenlediği yatırım toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

Erzurum Olur'un altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olur ilçesinin altyapısını baştan aşağı yeniliyor. Ekipler, 11 ayda 36 bin 780 metrelik içme suyu hattı, 15 bin 614 metre de kanalizasyon hattı çalışması yaptı.

Erzurum'a 17 içme suyu deposu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, mesai mefhumu gözetmeksizin altyapı hizmetlerinde kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Erzurum'un altyapısı yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, İçmesuyu ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı tarafından 2016 yılı yatırım programına alınan mahallelerde çalışma yapıyor.

Erzurum'da 104 milyon liralık altyapı yatırımı yapıldı!

Erzurum'da şehrin altyapısını yenileme çalışmasına aralıksız devam ediyor. Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, 1 yılda şehir merkezi ve ilçelerde 104 milyon liralık kaynakla muhteşem bir değişim ve dönüşüme imza attı.

Erzurum'da altyapı çalışmaları yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü'nce, şehrin içme suyu şebekesinin yenilendiği bildirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentte devam eden altyapı çalışmalarını inceledi.

ESKİ Erzurum'un altyapısını yeniliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, şehrin içme suyu şebekesini 100 yıl ömürlü borularla döşüyor. Düktil Font borularla yenilenen içme suyu boru hattı döşeme çalışmasına Dadaşköy Yolu’ndan başlandı.

Erzurum'un altyapısı yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, taşrada altyapı çalışmalarına yoğunlaştı. Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmaların yüzde 40'ı tamamlandı...

Erzurum'da altyapı yatırımları sürüyor!

6360 Sayılı yeni yasayla Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (ESKİ) bağlanan Palandöken, Aziziye ve Yakutiye merkez ilçelerindeki mahallelere 2.5 milyon maliyetli içme suyu ve kanalizasyon yatırımı yapıldı.

Erzurum’da altyapı seferberliği!

Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (ESKİ) bağlanan Palandöken, Aziziye ve Yakutiye merkez ilçelerindeki mahallelere 2.5 milyon lira maliyetli içme suyu ve kanalizasyon yatırımı yapıldı.

Erzurum Belediyesi Meclis Üyeleri Erzurum İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Meclisi Üyeleri, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat, meclis üyeleriyle Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı arıtma tesisini gezdi.

Fevzi Polat Erzurum'daki arıtma tesisini gezdi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat, AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan ve meclis üyeleriyle birlikte Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı arıtma tesisini gezdi.

erzurum kanalizasyon Haberi

erzurum kanalizasyon

Kopal Belde Belediyesi tarafından belde merkezinde yürütülen kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte, işçilerden Mehmet Sakar, Ebubekir Aslan ve Kadri Ataçar toprak altında kaldı.


Arkadaşlarının yardımıyla çıkartılan Sakar, Aslan ve Ataçar, Karaçoban Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Sakar, daha sonra ambulans helikopterle Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.


Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Sakar'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Aslan ile Ataçar da ambulansla Erzurum'a gönderildi.


Kopal Belde Belediye Başkanı Reis Bilir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bingöl'den gelen taşeron işçilerin kanalizasyon çalışması sırasında toprak altındığı kaldığını belirterek, "Üç işçimiz yaralandı. İşçilerimizden Mehmet Sakar Erzurum'a getirildi. Ben de hastaneye geldim. Sağlık durumu ciddiyetini koruyor"...