07 / 05 / 2024

Erzurum kargo şirketi yangın

Erzurum kargo şirketi yangın

Erzurum'da kargo şirketi deposunda yangın çıktı. Erzurum'da bir kargo şirketine ait toplama merkezinde çıkan yangında 1 kişi öldü, 1' i ağır 4 kişi de yaralandı...

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Mskare Turizm Seyahat Ve Kargo Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mskare Turizm Seyahat Ve Kargo Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memiş Demirci ve Murat Kazmacı ortaklığında kuruldu.

Aras Kargo, Azerbaycanlı şirketi satın aldı

Aras Kargo, Starex markasıyla Azerbaycan'da hizmet veren kargo şirketi Star Express'in paylarının yüzde 75'ini aldı. İşte detaylar...

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Zen Kargo Konteyner Ve Prefabrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Kargo Konteyner Ve Prefabrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda Abdul Rahman tarafından kuruldu.

Chez Moi Turckey Gayrimenkul Turizm Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chez Moi Turckey Gayrimenkul Turizm Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Cherıf Addoun tarafından kuruldu.

Şumukh Gayrimenkul Pazarlama Turizm Kargo Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şumukh Gayrimenkul Pazarlama Turizm Kargo Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Esmaıl Alı E. Al-Harazı tarafından kuruldu.

Meral Holdengs İnşaat Turizm Kargo İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meral Holdengs İnşaat Turizm Kargo İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Hosseı Kakavand Kordı ve Morıs Neman ortaklığında kuruldu.

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kartal’da  600 bin  TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergin Ayvaz. tarafından kuruldu.

Suiunj Turizm Otelcilik Nakliyecilik Kargo Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suiunj Turizm Otelcilik Nakliyecilik Kargo Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  500 bin TL sermaye bedeli  ile Nazgul Suıundukova  ve Ulukbek Tılekteshov tarafından kuruldu.

Erzurum için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait 380 kV Erzurum-Alpaslan-2 HES Enerji İletim Hattı projesi kapsamında güzergaha isabet eden taşınmazların Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Acem ve Hasan Kadro tarafından kuruldu.

Erzurum kargo şirketi yangın Haberi

Erzurum kargo şirketi yangın

Erzurum'da bir kargo şirketine ait toplama merkezinde çıkan yangında 1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı. 


Ilıca Yolu üzerinde bulunan 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde MNG Kargo Şirketi Erzurum Bölge Müdürlüğü deposunda, 03.00 sıralarında deposu donan bir araç ısıtılmaya çalışıldığı sırada patlama meydana geldi.


Patlamanın etkisiyle bir anda depo içerisinde bulunan kargo malzemeleri ile araçlar alevler içerisinde kaldı. 


Rüzgarın etkisiyle kısa sürede binanın içi ve çatı kısmının alevlere teslim olduğu yangın sırasında, binada mahsur kalan S.A, hayatını kaybetti. 


Yaralanan U.A, B.A, Ş.A. ve E.M. 112 Acil servis ekiplerince Bölge Eğitim, Yakutiye Araştırma ve Palandöken Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altında alındı. 


Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek için uzun süre çalıştı. Ekiplerin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından yangın kontrol altına...