05 / 05 / 2024

erzurum kayak merkezleri

erzurum kayak merkezleri

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Erzurum'daki kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor!

Önemli kayak merkezleri arasında yer alan Erzurum'daki Palandöken, Konaklı ile Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.

Erzurum ve Kars'ta kayak sezonu açıldı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında olan Erzurum'daki Palandöken ve Konaklı ile Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe'de, hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar pistleri doldurdu. Pistleri dolduran kayak severler, snowboard ve kayak yaptı, kızak

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Kayak yapamayan tatilciler kaplıcaya koştu!

Küresel olarak yaşanan iklim değişikliği nedeniyle kar yağışının yetersiz olması nedeniyle kayak merkezleri boş kaldı. 20 Ocak’ta başlayacak olan yarıyıl tatilinde termal tesislere yoğun bir ilgi var. Rezervasyonlar yüzde 20 oranında arttı.

Palandöken Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi tanıtıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, baştan aşağı yenilenen Palandöken Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi’ni anlattı.

Erzurum'daki sevk idare merkezleri yenilendi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentteki mevcut sevk idare merkezlerini yenileyerek bir adet de yeni sevk idare merkezini hizmete açtı.

Erzurum'da 4 il için cazibe merkezi irtibat bürosu açıldı!

Maliye Bakanı Ağbal, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Cazibe Merkezleri Programı" kapsamında Erzurum'a kurulan "Erzurum, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt Cazibe Merkezi İrtibat Bürosu" açılışını yaptı.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi yeni yüzüne kavuşuyor!

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Kars’ın Sarıkamış İlçesinde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor.

Kars Cıbıltepe Kayak Merkezi'nin yolları yeniden yapılıyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan ve Kars İli, Sarıkamış İlçesi'nde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor. Bu kapsamda kayak merkezine giden yollar yenilenmeye başlandı.

Erzurum'da kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı!

Erzurum'da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresince yönetilen Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı.

Palandöken ve Konaklı Kayak merkezleri Erzurum Büyükşehir'in!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devrolduğunu söyledi.

Erzurum Kültür Yolu Projesi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis Üyeleri, Erzurum Kalesi ve çevresindeki Kültür Yolu Projesi, Palandöken A.Ş. ve Palandöken Kayak Merkezi’ni gezdi.

Tarihi Kayaköy’de vahşi yapılaşma engellenemiyor!

Fethiye Belediyesi, 5 bin yıllık geçmişi olan turizm bölgesi Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde artan kaçak inşaatlara engel olmak için mahallelerin girişlerine zabıta kontrol merkezleri kurdu

Kayaköy’de kaçak inşaata geçit yok!

Fethiye Belediyesi, beş bin yıllık geçmişi olan turizm bölgesi Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde hızla artan kaçak inşaatlara tutulan tutanak ve cezalar caydırıcı olmayınca, mahallelerin girişlerine zabıta kontrol merkezleri kurdu.

erzurum kayak merkezleri Haberi

erzurum kayak merkezleri


Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Erzurum’da yapılacak EYOWF 2017’nin hazırlıkları kapsamında kentte bir dizi temas ve incelemede bulunduğunu ifade eden Genel Müdür Baykan, oyunların yapılacağı tesislerde hiçbir sorunun bulunmadığını söyledi. Başkan Yarar da, ziyarette yaptığı değerlendirmede, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin daha işlevsel hale geleceğini kaydetti. Yarar, federasyonun kentteki kış turizminin gelişmesi için her türlü proje ve desteğe hazır olduğunu bildirdi. Başkan Mehmet Sekmen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri Erzurum’un gözbebeğidir. Bizler şehrimiz ve kayak merkezlerimizin turizmde de cazibe merkezi olması noktasında elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Olimpiyat kenti Erzurum, EYOWF 2017’den de yüzünün...