26 / 05 / 2024

Erzurum kayak sorunu

Erzurum kayak sorunu

Erzurum'da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresince yönetilen Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı.

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Kayaköy'ün imar sorunu meclis gündeminde!

Fethiye ilçesindeki turizm merkezi Kayaköy'ün imar sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Erzurum'daki 33 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'daki 33 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Erzurum'daki deprem konutlarına ilişkin 8 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Erzurum'un Hınıs ilçesinde yapılan deprem konutları ile ilgili 8 sorunu meclis gündemine taşıdı..

Erzurum Katı Atık Depolama Tesisi’nin 2. etabı tamamlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi’nin ikinci etabını da tamamladı. Yapılan bu yatırımla şehrin 12 yıllık katı atık depolama sorunu çözüldü.

Palandöken Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi tanıtıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, baştan aşağı yenilenen Palandöken Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi’ni anlattı.

Erzurum Aziziye'de 30 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Aziziye’de kuruluşundan beri süregelen tapu karışıklıkları tarih oldu. Vatandaşların tapu devirlerinde ve satışlarda yaşanan sorunu ortadan kaldıran Başkan Orhan, ilçe halkının yüzünü güldürdü.

Erzurum Karayazı'nın yol sorunu çözülüyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı kırsalında yıllardan beri çözüm bekleyen yol sorununu çözüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü kırsalda yol bakım, onarım ve genişletme çalışması yapıyor.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Erzurum'da kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı!

Erzurum'da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresince yönetilen Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı.

Palandöken ve Konaklı Kayak merkezleri Erzurum Büyükşehir'in!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devrolduğunu söyledi.

Erzurum'daki konut sorunu kentsel dönüşümle başladı!

Yenigün Gazetesi köşe yazarı olan Samet Özünal bugünkü yazısında Erzurum'daki konut sorununu anlattı. Özünal, ''İnşaat sektörü bu şehirde hiç kimsenin umurunda değil'' dedi.

Erzurum Kültür Yolu Projesi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis Üyeleri, Erzurum Kalesi ve çevresindeki Kültür Yolu Projesi, Palandöken A.Ş. ve Palandöken Kayak Merkezi’ni gezdi.

Erzurum kayak sorunu Haberi

Erzurum kayak sorunu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin bir süre önce Başbakanlık Özelleştirme İdaresince, daha verimli işletilerek ülke ekonomisine katkı sağlayacak hale getirilmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesine devredilmesi dolayısıyla Palandöken Dağı'ndaki bir restoranda basın toplantısı düzenledi.


Sekmen, Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin Büyükşehir Belediyesince yönetileceğini ifade ederek, kayak merkezlerinin sürekli el değiştirmesi nedeniyle yeterli projenin hayata geçirilmediğini söyledi.


Belediye olarak kayak merkezleriyle ilgili uzun ve kısa vadeli projeleri olduğunu dile getiren Sekmen, şunları söyledi:


"Kayak merkezlerimizde otopark ve sosyal tesis anlamında sıkıntılar vardı. Bu sıkıntıları gidermek için çalışmalara başladık. Ulaşımla ilgili bazı sıkıntılar vardı bunları da gidereceğiz. Ayrıca kayak merkezlerimize güvenlik kamerası sistemleri kuracağız. Şehir merkezinde ve dağda bilgilendirme ekranları yapacağız. Kapalı pistleri açacağız. Gondol ve liftleri sezon boyu çalışır...