29 / 04 / 2024

erzurum kış olümpiyatları

erzurum kış olümpiyatları

Erzurum, 2017 yılı Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu nedenle adeta seferberlik ilan edilen kentte alt yapı ve kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi.

Erzurum Büyükşehir gölet yapılımında rekor kırdı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 4.5 yılda yaptığı 225 göletle Türkiye rekoru kırdı. 

Erzurum'da 251.4 milyon TL'ye satılık 70 adet arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan 70 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 251 milyon 470 bin TL olarak belirlendi.

Erzurum Yakutiye'de 6.8 milyon TL'ye kat karşılığı satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye İlçesi, Çırçır Mahallesi'nde yer alan 4 bin 142 metrekare büyüklüğündeki arsa, kat karşılığı satıyor...

Erzurum Büyükşehir'den 18 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye'deki 4 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Erzurum Kevelciler Kentsel Dönüşüm Projesi için yıkımlar başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kevelciler Kentsel Dönüşüm Projesi için yıkımlara başladı.

Erzurum'daki 33 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'daki 33 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Erzurum Büyükşehir'den 26.8 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken'e bağlı Osmangazi Mahallesi ile Kazım Yurdalan Mahallesi'ndeki 10 arsayı ihale ile satıyor...

Nusret'in Erzurum'daki külliyesi açıldı!

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

Erzurum Büyükşehir'in 6.8 milyon TL'lik inşaat ihalesi iptal oldu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye İlçesi Çırçır Mahallesi'ndeki kat karşılığı inşaat işini iptal etti.

Erzurum Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye İlçesi Çırçır Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek..

Erzurum Belediyesi'nden satılık 71 gayrimenkul!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait olan Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan 71 adet gayrimenkul toplamda 253 milyon 943 bin 314,63 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Erzurum Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye satılık kat karşılığı arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye'de kat karşılığı arsa satış işi ihale ediyor. İhale 26 Nisan'da gerçekleşecek..

Nusret’in Erzurum'daki külliyesi tamamlanıyor!

Dünya çapında üne kavuşan et restoranı sahibi Nusret Gökçe’nin, Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyede sona yaklaşıldı. 

erzurum kış olümpiyatları Haberi

erzurum kış olümpiyatları

Dünya Üniversiteler arası kış oyunları ile yıldızı parlayan Erzurum, 2017 yılı Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu nedenle adeta seferberlik ilan edilen kentte alt yapı ve kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi. Olimpiyat tesislerine yatırımların yanı sıra Palandöken Kayak Merkezi'ndeki il özel idaresine bağlı tesisler de Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne devrediliyor. 


Öte yandan yarıyıl tatiliyle birlikte hareketlenen Palandöken Kayak Merkezi'nde bugünlerde tatilcilerle, belediyenin açtığı kayak kurslarına katılan çocukların sesleri birbirine karışıyor. 


Ankara Son Söz



Haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


 DÜNYA Üniversiteler arası kış oyunları ile yıldızı parlayan Erzurum, 2017 yılı Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları`na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.  Bu nedenle adeta seferberlik ilan edilen kentte alt yapı ve kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi. Olimpiyat tesislerine yapılan yatırımların yanı sıra Palandöken Kayak...