29 / 04 / 2024

erzurum mevlana caddesi

erzurum mevlana caddesi

Erzurum'un Yenişehir semtinde yaptırılan Mevlana Vadisi tamamlandı. Yenişehir'in gözde mekanlarından biri olan Mevlana Vadisi, Çat Yolu'nu Palandöken ilçesine bağlayan Mevlana Caddesi'nin sağ tarafındaki alan üzerinde inşa edildi....

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Erzurum'daki eski İller Bankası Bölge Müdürlüğü binası Belediyeye devredilecek!

Erzurum şehir merkezi Yoncalık Caddesi'nde yer alan uzun yıllar İller Bankası Bölge Müdürlüğü şeklinde hizmet sunan bina harabe hale geldi. Binanın Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceği belirtildi.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B) İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi İle TEM Otoyolu Arasında Kalan 38,25 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Erzurum Kuşkay İş Merkezi 11.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kuşkay İş Merkezi 11 milyon 535 bin 413 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Erzurum Büyükşehir'den kentsel dönüşüm hamlesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Mumcu Caddesi’ndeki kentsel dönüşüm alanlarını inceledi.

Erzurum Zabıta Daire Başkanlığı'na yeni hizmet binası!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulabilmesi amacıyla Kombina Caddesi üzerinde bulunan, tarihi dokuya sahip 874 metrekare oturum alanı olan taş yapı, Zabıta Daire Başkanlığı hizmet binası olarak restore edildi.

Erzurum Yıldızkent'e 4 bin 418 ton asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Palandöken ilçesi Yıldızkent mevkiinde bulunan Kosova Caddesi’ndeki 23 bin metrekare alana 4 bin 418 ton sıcak asfalt serimi yaptı.

Başakşehir Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi yenileniyor!

Başakşehir Belediyesi yıpranan ve zarar gören yolların bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi yenileniyor.

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Caddesi’ni Mevlana Kültür Merkezi’ne bağlayan Ali Ulvi Kurucu Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddede geceleri son kat asfalt serimi yapılırken; trafik gündüzleri kontrollü olarak sağlanıyor.

Manisa Mevlana Caddesi'ne yürüyüş yolu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın prestij caddelerinden biri olacak olan Mevlana Caddesi’nde derenin temizlenmesinin ardından üzerine yürüyüş yolu yaparak vatandaşın kullanımına sundu.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi prestij cadde oluyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in “Prestij Cadde” projesini Cumhuriyet Caddesi’nde de uygulayan Büyükşehir’in ekipleri, söz konusu yerde hummalı bir çalışma içerisinde.

Manisa Kula'ya rekreasyon alanı geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula Belediyesi ile ortak yürütülen proje kapsamında Mevlana Caddesi’nde bulunan Kurtderesi kenarındaki yeşil alanı genişleterek vatandaşların sosyalleşebilecekleri yeni bir mekan oluşturuyor.

Konya Kulu'ya 6 milyon liralık prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kulu ilçe merkezindeki Kıbrıs ve Fevzi Çakmak Caddeleri ile Tavşançalı Mevlana Caddesi’ni yüksek standartla düzenleyerek hizmete sundu.

erzurum mevlana caddesi Haberi

erzurum mevlana caddesi


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler: "Geleneği koruyarak modern ve çağdaş bir kente doğru şehrimizi dönüştürmeye devam edeceğiz."


Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir semtinde yaptırılan Mevlana Vadisi tamamlandı. Yenişehir'in gözde mekanlarından biri olan Mevlana Vadisi, Çat Yolu'nu Palandöken ilçesine bağlayan Mevlana Caddesi'nin sağ tarafındaki alan üzerinde inşa edildi. İnsan ve doğa konseptliyle tasarlanan proje, KUDAKA'nın Erzurum, Erzincan ve Bayburt bölgesindeki en başarılı projesi seçilmişti.


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, bir yatırımı daha tamamlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.


"Hamd olsun, bir yatırımı daha tamamladık." diyen Başkan Küçükler, "Doğa, çevre ve yaşama dair bütün beklentilere cevap veren Mevlana Vadisi yaklaşık 50 dönüm alan üzerinde kuruldu. Vadimiz, şehrimizde sosyal hareketliliğe katkı sağlayacak gözde mekanlardan biri olarak hizmet verecek," şeklinde konuştu.


İçerisinde kapalı oturma mekanı,...