02 / 05 / 2024

Erzurum Narman riskli alan

Erzurum Narman riskli alan

Bakanlar Kurulu'nun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararı gereğince Erzurum Narman'da riskli alan kararı alındı..

Erzurum Narman TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Erzurum Narman 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Narman ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Narman ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Narman sosyal konut projesi... 

Erzurum'da riskli olduğu için tahliye edilen 7 bina yıkıldı!

Erzurum'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli 7 bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Erzurum'da çöken binanın çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Erzurum Yakutiye'de kullanılmayan 5 katlı binada yaşanan çökmeden sonra çevresindeki riskli 10 eski binada yıkım çalışmaları başladı.

Erzurum Yakutiye'de riskli alan kararı!

Erzurum ili, Yakutiye ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Doğal sit alanlarını koruma ve kullanma koşulları yeniden belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, doğal sit alanlarını koruma ve kullanma koşullarını yeniden belirledi. Bir çivi çakmanın bile yasak olduğu doğa harikası Kelebekler Vadisi, Akdamar Adası, Erzurum Narman Peribacaları gibi sit alanlarında artık bungalovlar ve çadır kampları yapılabilecek...

Narman Peribacaları doğal sit alanı oldu!

Erzurum’un Narman ilçesinde yer alan peribacaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından resmen tescil edildi...

Narman Peribacaları Doğal Sit Alanı'na koruma kararı!

Erzurum ili, Narman ilçesinde bulunan Narman Peribacaları Doğal Sit Alanı'nın ''Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı'' olarak tescil edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum Narman'da riskli alan kararı!

Bakanlar Kurulu'nun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararı gereğince Erzurum Narman'da riskli alan kararı alındı..

Erzurum Narman'daki 110 bina yenilendi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini ilçelerde de tüm hızıyla sürdürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla ilçeye konuşlanan Büyükşehir’in ekipleri yerleşim yerinde adeta mühendislik harikası işlere imza attı.

Erzurum Narman Şehitler Barajı'nın yüzde 89'u tamam!

Cihan İnşaat’ın yapımını üstlendiği, Erzurum’un Altın Gerdanlığı Narman Şehitler Barajının yapımı hızla devam ediyor. Söz konusu barajın dolusavak kazı işlerinin yüzde 89 oranında tamamlanmış olduğu belirtildi.

Erzurum Narman sokak sağlıklaştırma projesiyle değişti!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kurban Bayramı öncesi ilçelerde yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceledi.

Erzurum Narman Şehitler Barajı'nın yüzde 55'i tamamlandı!

Devlet Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğü'nce Narman'da yapımına devam edilen Şehitler Barajı'nda yüzde 55 seviyeye ulaşıldı belirtildi.

Erzurum Yakutiye'deki 3 mahalle riskli alan ilan edildi!

Erzurum'un Yakutiye İlçesi, Abdurrahmanağa, Eminkurbu ve Kavak mahallelerinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Erzurum Narman riskli alan Haberi

Erzurum Narman riskli alan

Erzurum'un Narman İlçesi'ne bağlı 3 mahallesindeki bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Bakanlar Kurulu'nun kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Erzurum İli, Narman İlçesi, Camikebir, Camisağır ve Tuzla Mahalleleri Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar için