07 / 05 / 2024

Erzurum Olur Belediyesi kira yardımı

Erzurum Olur Belediyesi kira yardımı

Erzurum'un Olur İlçe Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yeri kapanan 21 esnafa kira yardımında bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere göre, Olur ilçesinde kahvehane, çay ocağı, internet kafe, kuaför, cağ kebabı işletmeciliği yapan iş yerleri kapandı. 

Erzurum Olur TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum Olur 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Olur ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Olur ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Olur sosyal konut projesi... 

Erzurum Yakutiye Belediyesi'nden 24.3 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

T.C. Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 24 milyon 326 bin 158 TL'ye satıyor...

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum Olur Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Erzurum'un Olur İlçe Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yeri kapanan 21 esnafa kira yardımında bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere göre, Olur ilçesinde kahvehane, çay ocağı, internet kafe, kuaför, cağ kebabı işletmeciliği yapan iş yerleri kapandı. 

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut projesi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi “Korunan tarih dönüşen şehir” sloganıyla başlattığı konut projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Erzurum Ilıca Sosyal Donatı Alanı ve Taziye Evi açıldı!

Erzurum Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da hayata geçirilen sosyal donatı alanı ve taziye evi hizmete açıldı. Törene, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da katıldı.

Erzurum Olur'un altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olur ilçesinin altyapısını baştan aşağı yeniliyor. Ekipler, 11 ayda 36 bin 780 metrelik içme suyu hattı, 15 bin 614 metre de kanalizasyon hattı çalışması yaptı.

Erzurum Büyükşehir'den İspir'e muhteşem yatırımlar!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İspir ilçesinde muhteşem yatırımlara imza atıyor. Adeta ilçenin çehresini değiştiren Büyükşehir’in ekipleri, alt ve üstyapı, peyzaj çalışmaları, cephe giydirme ve sağlıklaştırma hizmetleriyle ilçenin makûs talihini değiştirdi.

Erzurum'un altyapısı yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kentin altyapı çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü, üç merkez ilçenin altyapısını yaptığı çalışmalarla güçlendiriyor.

Erzurum Karayazı'nın yol sorunu çözülüyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı kırsalında yıllardan beri çözüm bekleyen yol sorununu çözüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü kırsalda yol bakım, onarım ve genişletme çalışması yapıyor.

Erzurum Büyükşehir'den ilçelere yeni imar planları!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tortum, Köprüköy ve Pazaryolu’na Yeni Nazım İmar Planı ve imar planlarına esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu çalışması yapıyor.

Erzurum Fuar ve Kongre Merkezi'nin ilk etabı tamam!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarından biri olan Fuar ve Kongre Merkezi inşaatının birinci etabında sona gelindi.

Erzurum Olur Belediyesi kira yardımı Haberi

Erzurum Olur Belediyesi kira yardımı

Erzurum'un Olur İlçe Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yeri kapanan 21 esnafa kira desteği sundu. Uzun zamandır iş yapamadıkları için para kazanamayan ve sıkıntıya giren ilçede yer alan 21 esnafa Olur Belediyesi yardım etti. Belediye, esnafın Nisan ayı kiralarını ödedi. Olur İlçe Belediye Başkanı Sıddık Demircan, "Koronavirüs sebebiyle Türkiye genelinde küçük işletmeler kahvehaneler, internet kafeler, çay ocakları, kuaförler ve berberler kapatıldı. Olur ilçemizde de bu şekilde kapatılan iş yerlerimize kira yardımında bulunduk. Buraların Nisan ayı kira ödemelerini yaptık. Mayıs ayında da esnafımıza kira desteği vererek, küçük esnafımızın yanında olacağız. Virüs sebebiyle esnaflarımızın mağduriyetlerini en asgariye indireceğiz" ifadelerini kullandı.

Olur'da esnaf olarak çalışan İsa Haktan, "Virüs nedeniyle iş yerlerimiz kapalı. Başkanımız sağ olsun kira desteğinde bulundu. Kendisine çok teşekkür ederiz" dedi....