22 / 05 / 2024

Erzurum Pasinlere otel mi yapılacak

Erzurum Pasinlere otel mi yapılacak

Ünsal Sertoğlu başkanlığında toplanan Pasinler Belediyesi meclisinden ilçeye beş yıldızlı otel yaptırma kararı verildi. Halka açık yapılan meclis toplantısında Başkan Sertoğlu, meclis üyelerinin ve halkın görüş ve fikirlerini aldı.

Hilton, 2020'de 3 yeni otel açacak!

2020 için üç yeni otel anlaşması yapan Hilton Hopa, Yüksekova ve Erzurum’da toplamda 500’ü aşkın odayı hizmete açması planlanıyor.

Halk GYO Park Dedeman Levent Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Park Dedeman Levent Otel''in 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ''17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

Erzurum Büyükşehir'den 15 milyon TL'ye satılık otel!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken İlçesi Osmanbektaş Mahallesindeki oteli ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta yapılacak..

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel!

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel yapılıyor. İhalesi tamamlanan turistik termal otelin yerinin hafriyatı alınıyor..

Palandöken'e otel yatırımı çağrısı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: "Palandöken'in turizm açısından tanıtımına ağırlık vereceğiz. Bundan sonra otel alanında yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Erzurum'a davet ediyorum. " dedi.

Erzurum Pasinler'e beş yıldızlı otel yaptırılacak!

Ünsal Sertoğlu başkanlığında toplanan Pasinler Belediyesi meclisinden ilçeye beş yıldızlı otel yaptırma kararı verildi. Halka açık yapılan meclis toplantısında Başkan Sertoğlu, meclis üyelerinin ve halkın görüş ve fikirlerini aldı.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Renaissance Polat Erzurum Hotel'den 5 milyon euro yatırım!

Beş yıldızlı kayak oteli olarak hizmet veren Renaissance Polat Erzurum Hotel, yatırımlarına devam ediyor. Otel geçen yıl 5 milyon euro tutarında yatırım gerçekleştirdi..

Erzurum Aziziye'ye bir termal yatırım daha kazandırılıyor!

Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçesine önemli bir termal yatırım daha kazandırıyor. Ilıca’daki mevcut termal tesislerin yanına 18 adet aile kabini ile mevcut otel ve kaplıcaların da doğalgaz dönüşümü yapılıyor...

Xanadu Island Otel'de oda sayısı 3 bine çıkarılacak!

Antalya ve Erzurum'dan sonra üçüncü otelini Bodrum'da açan Aydıner Grup, Xanadu Island Otel'in ikinci yıldönümünü kutladı

Doğan Jeotermal şirketi, Erzurum'da jeotermal otel yapacak!

Jeotermal alanlarda otelleri bulunan Doğan Jeotermal şirketi, Erzurum Pasinler ilçesinde 53derece sıcaklığa sahip bir bölgede yatırıma hazırlanıyor. Şirket Yönetim Kurulu BaşkanıMehmet Ali Doğan, TIR güzergâhına yakın bir alanda otel inşası için arsa aldı

Xanadu Snow White Oteli'den Erzurum ekonomisine destek!

Türkiye'nin en yüksek rakımlı şehri Erzurum'da ismini Kubilay Han'ın düşünde görüp yaptırdığı saraydan alan bir otel kuruldu. Xanadu Snow White, muhteşem bir otel olmanın yanı sıra Erzurum ve bölge ekonomisine vaatleriyle sosyal bir olgu da aynı zamanda..

Erzurum Pasinlere otel mi yapılacak Haberi

Erzurum Pasinlere otel mi yapılacak

Pasinler Belediyesi Başkanı Ünsal Sertoğlu başkanlığında toplanan Pasinler Belediye Meclisi ocak ayı toplantısı halka açık yapıldı. Halka açık yapılan meclis toplantısında Başkan Sertoğlu, meclis üyelerinin ve halkın görüş ve fikirlerini aldı.

Yapılan toplantıda konuşma yapan Başkan Sertoğlu, termal turizm beldesi olan İlçemizin turizmini nimete çevirmek ve günün şartlarına uygun beş yıldızlı termal Otel konseptinde, belediye tarafından büyük bir termal turizm kompleksi yapılmasını düşündüklerini, meclisçe alınacak karar doğrultusunda fizibilite çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Başkan Sertoğlu, "İlçemiz kaplıca suyu yönünden çok şanslı bir ilçe olmasına rağmen halen daha eski kaplıcalarıyla vatandaşlara hizmet vermekteyiz. İlçemizden geçen tarihi ipek yolundan faydalanamamaktayız. Bundan dolayıda hem kaplıcalarımızı modern hale getirmeye çalış sakta kaplıcalarımız tarihi binalar olduğundan tarihi dokunun zedelenmemesi için fazla bir çalışma yapılamamaktadır. Onun içindir ki hem...