29 / 09 / 2024

erzurum taşambarlar

erzurum taşambarlar

Ahmet Küçükler, Erzurum'da Kongre ve Kültür Merkezi'nin bu ay içerisinde ihale edileceğini belirterek, İstanbul'dan sonra il büyük kongre ve kültür merkezinin Erzurum'da kurulacağımn müjdesini verdi...

İstanbul, Aydın, Gaziantep, Erzurum ve Mersin'deki 7 gayrimenkul özelleştiriliyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul, Aydın, Gaziantep, Erzurum ve Mersin'de yer alan bazı taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ilan...

Milyarlık satış! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın taşınmaz satışları ve imar planı değişiklikleri onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul, Erzurum, Ankara ve Bursa'da bulunan bazı taşınmazlara ilişkin kararlarına onay verildi.  Erzurum'dan İstanbul'a satışlar dikkat çekti.

Erzurum'da 6 taksitle ticari alan imarlı 2 arsa satılacak! 

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan ticari alan imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 12 ve 13 Aralık'ta yapılacak.

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş., Palandöken ilçesine bağlı Şehit İsmail Aksu Mahallesi'nde yer alan arsayı 33 milyon TL muhammen bedel ile satışa çıkardı.

7 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Aralarında İzmir Torbalı, Ankara İncek, Erzurum Palandöken ve Çukurova'daki arazi ve binaların yer aldığı devlete ait 7 ildeki 9 ayrı taşınmaz daha özelleştirme kapsamında 41.7 milyon Türk Lirası bedelle satıldı.

Erzurum depreminde 55 ev oturulamayacak hale geldi!

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Erzurum'da toplamda 55 evin oturulamayacak düzeyde olduğuna dikkat çekti. 

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San. Tic. A.Ş.  Erzurum Palandöken'de yer alan gayrimenkulü 33 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait 380 kV Erzurum-Alpaslan-2 HES Enerji İletim Hattı projesi kapsamında güzergaha isabet eden taşınmazların Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

erzurum taşambarlar Haberi

erzurum taşambarlar
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Kent Gündemi programına konuk olarak, önemli açıklamalarda bulundu.

Küçükler, Erzurum'da Kongre ve Kültür Merkezi'nin bu ay içerisinde ihale edileceğini belirterek, İstanbul'dan sonra il büyük kongre ve kültür merkezinin Erzurum'da kurulacağımn müjdesini verdi. Kongre ve Kültür Merkezi'nin Çat yolu üzerinde kurulacağını belirten Küçükler, "Bu açıklamayı ilk defa buradan yapmak istiyorum. Kongre ve Kültür Merkezi bu ayın içine ihale edeceğiz. İstanbul'dan sonra Erzurum'da hizmet everecek. Kongre ve Kültür merkezi'ni Çat yolunda yapmayı düşünüyoruz fakat, Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi'nin yerini talep etti, olumlu görüş bildirilirse Kongre ve Kültür Merkez'nin yerini değiştirebiliriz." dedi. Yeniden aday adayı olmasının gerekçelerini de anlatan Küçükler, şunları ifade etti: "10 yıldır büyükşehir belediye başkamyım, 8 yıl belediyede hukuk müşavirlliği yaptım yani,...