19 / 05 / 2024

erzurum vakıflardan avm ihalesi

erzurum vakıflardan avm ihalesi

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait alışveriş merkezinin ihalesini alan firma yetkilileriyle protokol imzalandı. Vakıflar Bölge Müdürü Ünğan, ihaleden elde edilecek gelirin bölgedeki tüm gelirlerin iki katı olacağını söyledi...

Vakıflardan kiracılarına yüzde 800 zam!

Manisa Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz yaptığı açıklamada Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün iş yeri ve konut kiracılarına yüzde 400 ile 800 oranında zam yaptığını dile getirdi.

Vakıflardan Üsküdar'da kat karşılığı kira ve işletme ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, mülkiyeti Aziz Mahmut Hüdayi Vakfına ait olan arsa vasıflı taşınmaz için yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkıyor.

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

İBB'nin vakıflardan aldığı taşınmazlar inceleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müfettişleri, önceki yönetimde İBB'nin bazı tanıdık isim ve vakıflardan kullanılamaz haldeki milyonlarca TL'lik taşınmaz aldığını tespit etti. 

İBB’nin TÜGVA’dan geri aldığı yurtta kira krizi!

Ekrem İmamoğlu'nun protokollerini iptal ettiği vakıflardan TÜGVA'ya verilen Maslak'taki yurt binasının İstanbul Üniversitesi'ne (İÜ) tahsis edilmesi gündeme geldi. İBB'nin kiracısı olduğu binanın kira sözleşmesi mülk sahibi tarafından feshedilince tahsis yapılamadı.

Manisa tarihi Hacı Hasan Camisi restorasyonunda sona geliniyor!

Demirci Belediye Başkanı Selçuk, "Vakıflardan buranın yeniden restore edilip, sağlam hale getirilmesi hususunda destek istedik. Desteği aldık ama inşaat safhasında birtakım şansızlıklar yaşamıştık. Artık hepsinin sonuna geldik" diye konuştu...

Torba Yasa'yla okul ve yurt yapana 49 yıl ücretsiz arsa tesis edilecek!

Bakanlar Kurulu'nca vergi muafiyeti tanınan, öğrencilere yönelik eğitim ve yurt faaliyeti bulunan vakıflardan, Hazineye veya kamu kurum ve kuruluşlarına ait taşınmazlar üzerinde 49 yıl süre ile "bedelsiz irtifak hakkı" tesis edilebilecek.

Erzurum Kültür Kompleksi'nin yeri belli oldu!

Erzurum'un önümüzdeki iki yıl içerisinde kavuşacağı tarihinin en büyük yatırımı için yer belirlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'de sadece 3 şehirde kuracağı Kültür Kompleksi, eski terminalde yapımı devam eden MNG AVM'nin hemen yanıbaşında inşa edilecek.

Erzurum Çifte Minareli Medresesi restore ediliyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Anadolu’nun en önemli simgelerinden olan Erzurum Çifte Minareli Medresesi restore etmeye başladı. Çalışmalar için 7 milyon liralık dev bütçe ayrıldı.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Bayburt Zahit Efendi Camii yeniden ibadete açıldı!

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyonu tamamlanan Zahit Efendi Camisi cuma namazının kılınmasıyla yeniden ibadete açıldı. Cami'nin dört ahşap destek tarafından taşınan ahşap bir tavanı bulunuyor.

Erzurum'da Özel Neş’e Erberk Anaokulu açıldı!

1984 Avrupa Güzeli (Miss Europe) seçilen Neşe Erberk, Özel Neş’e Erberk Anaokulu Erzurum şubesini açarak Forum Erzurum AVM’de imza ve söyleşi günü yaptı.

Bayburt'ta tarihi eserler restore ediliyor!

Bayburt’ta bulunan tarihi eserler, Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğünce aslına uygun olarak restore edilerek gelecek kuşaklara aktarılıyor.

erzurum vakıflardan avm ihalesi Haberi

erzurum vakıflardan avm ihalesi


Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait alışveriş merkezinin ihalesini alan firma yetkilileriyle Bölge Müdürü Kenan Ünğan arasında protokol imzalandı.


Vakıflar Bölge Müdürlüğü binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Ünğan, Cumhuriyet Caddesi'nde yapılan ve aylığı 420 bin liraya kiraya verilen alışveriş merkezinin vakıf gelirlerini iki kat artırdığını söyledi.


Alışveriş merkezinin kullanımını alan Yeni Ses Turizm ile 3+3 yıllığına kira sözleşmesi imzalandığını belirten Ünğan, "Genel Müdürlüğümüzün kira gelirlerini artırmaya yönelik yapılan çalışmalar kapsamında ekonomik ömrünü tamamlamış, gayrimenkulleri yeniden değerlendiriliyoruz. Bu kapsamda Cumhuriyet Caddesi'nde eski, görünümü ve durumu itibarıyla fonksiyonlarını tamamen yitirmiş binalar vardı. Bunları sökerek şehrimize ve vakıflara uygun bir alışveriş merkezi yaptık. Çıktığımız ihaleden elde edeceğimiz gelir, bölgedeki bütün gelirlerimizin iki katı olacak. Böylece vakıfların amacına uygun daha güzel çalışmalar yapacağız."


Ünğan, alışveriş merkezinde 500'e...