15 / 05 / 2024

erzurum valisi ahmet altıparmak kimdir

erzurum valisi ahmet altıparmak kimdir

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum' un turizm pastasından yeterince faydalanamadığını, bunun için de şehir halkının üzerine düşeni yapması ve elini taşın altına sokması gerektiğini söyledi...

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten deprem açıklaması!

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'da meydana gelen depremde birkaç köyde yıkım ihbarı aldıklarını belirtti.

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in talimatıyla geçen günlerde yaylalarda yeniden başlayan yıkım işlemlerinden sonra yayla sakinleri Bolu Valiliği binası önüne gelip yıkım kararına tepki gösterdi.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Bingöl'de 31 az hasarlı, 53 ağır hasarlı konut tespit edildi!

Erzurum Valisi Okay Memiş Bingöl depremiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Yaptığımız çalışmalarda 31 az hasarlı, 4 orta hasarlı, 53 de ağır hasarlı konut tespit ettik" dedi.

Manisa'da 241 ağır hasarlı, 446 adet az hasarlı konut tespit edildi!

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 22 Ocak'ta Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu..

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Erzurum'da emeklilere ucuz konut sözü!

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilere konut projesi için TOKİ ile görüşmelere başladı.

Erzurum Tekstilkent'te fabrikalar hızla yükseliyor!

Erzurum Tekstilkent'teki fabrikaların büyük kısmı tamamlandı.Erzurum Valisi, fabrikaların yakın zamanda açılacağını söyledi. 

Erzurum'da emeklilere özel konut projesi!

Türkiye Emekliler Derneği'nin Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilerin ev sahibi olması ve peşinatlarda yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

Erzurum'da tarihi mekanlar kentsel dönüşümle hayat bulacak!

Erzurum Valisi Okay Memiş, ilde başlayacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuştu.  "Bütün projeleri masaya yatırdık ve kısa süre içinde başlatmayı hedefliyoruz'' dedi.

Okay Memiş: Palandöken'e bisiklet parkuru yapmayı hedefliyoruz!

Erzurum Valisi Memiş, "Hedefimiz Palandöken'i biraz daha dizayn edip orada bütün vatandaşlarımıza açık bir bisiklet parkuru yapmak." ifadelerini kullandı...

erzurum valisi ahmet altıparmak kimdir Haberi

erzurum valisi ahmet altıparmak kimdir


Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, ilin turizm pastasından yeterince faydalanamadığını, bunun için de şehir halkı üzerine düşeni yapması ve elini taşın altına sokması gerektiğini söyledi.


Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından 'Ulusal Turizmde İnovasyon Konferansı'nın üçüncüsü düzenlendi. Palandöken'deki Polat Renaissance Otel'de düzenlenen programda konuşan Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, turizm gelirinin dünyada ve Türkiye'de önemli bir paya sahip olduğunu ifade etti. Dünyada yıllık 1 buçuk milyar kişinin turizm amaçlı seyahat ettiğinin altını çizen Vali, bunun da 1,2 trilyon TL'lik bir bütçeye karşılık geldiğini dile getirdi. Turizmin istihdamda da önemli bir yeri olduğuna hatırlatan Altıparmak, "Turizm önemli bir sektör. Geçen yıl ABD'de turistler 116 milyar TL para bırakırken ülkemizde bu rakam 26 milyon TL. Yine geçen yıl ülkemizi 30 milyon ziyaret etmiş. Erzurum'da...