21 / 05 / 2024

erzurum valisi kimdir

erzurum valisi kimdir

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, kirli havada yaşamanın mümkün olmayacağını belirterek, "Hava kirliliğini önlemek için SYDV'nın ihtiyaç sahibi ailelere kömür yerine doğalgaz kullanımı için nakit vermesi gerekiyor...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten deprem açıklaması!

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'da meydana gelen depremde birkaç köyde yıkım ihbarı aldıklarını belirtti.

Bingöl'de 31 az hasarlı, 53 ağır hasarlı konut tespit edildi!

Erzurum Valisi Okay Memiş Bingöl depremiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Yaptığımız çalışmalarda 31 az hasarlı, 4 orta hasarlı, 53 de ağır hasarlı konut tespit ettik" dedi.

Erzurum Tekstilkent'te fabrikalar hızla yükseliyor!

Erzurum Tekstilkent'teki fabrikaların büyük kısmı tamamlandı.Erzurum Valisi, fabrikaların yakın zamanda açılacağını söyledi. 

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

Erzurum'da tarihi mekanlar kentsel dönüşümle hayat bulacak!

Erzurum Valisi Okay Memiş, ilde başlayacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuştu.  "Bütün projeleri masaya yatırdık ve kısa süre içinde başlatmayı hedefliyoruz'' dedi.

Okay Memiş: Palandöken'e bisiklet parkuru yapmayı hedefliyoruz!

Erzurum Valisi Memiş, "Hedefimiz Palandöken'i biraz daha dizayn edip orada bütün vatandaşlarımıza açık bir bisiklet parkuru yapmak." ifadelerini kullandı...

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılacak!

Dünyanın beklediği Doğu Anadolu Gözlemevi'nin 2020'de faaliyete girecek. Erzurum Valisi Azizoğlu: "İleriyi görmek, çağın ötesine geçmek böyle bir şey. Belki kimse bunu hayal etmiyordu ama bu gerçekleşmek üzere. Bir buçuk sene sonra buradan uzayı gözlemlemeye başlayacağız" dedi.

Ovit Tüneli yıl sonunda açılacak!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum'un İspir ilçesi ile Rize'nin İkizdere ilçeleri arasında yapımı devam eden Ovit Tüneli'ni inceledi. Sona gelinen tünelin yılbaşında hizmete açılması planlanıyor.

Erzurum'a 2. OSB geliyor!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum'da istihdam sorunun çözüleceğini belirtti. Azizoğlu, ''İlimizde 2. Organize Sanayi Bölgesinin oluşturulması için çalıştık.

Erzurum'da kentsel dönüşüm projelerine tam not!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Zülkif Dağlı kimdir?

Zülkif Dağlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Düzce Valiliğine atandı. Peki, Yeni Düzce Valisi Zülkif Dağlı kimdir?

Orhan Tavlı kimdir?

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çanakkale Valisi oldu. Peki, Orhan Tavlı kimdir?

erzurum valisi kimdir Haberi

erzurum valisi kimdir

"Kirli havada yaşamak mümkün değil Erzurum'da oluşturulan 20 kişilik ekip, kalitesiz kömür satışlarının durdurulması için denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, kirli havada yaşamanın mümkün olmayacağını belirterek, "Hava kirliliğini önlemek için SYDV'nın ihtiyaç sahibi ailelere kömür yerine doğalgaz kullanımı için nakit vermesi gerekiyor. 


Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında da rüzgar koridorları oluşturulmalı" dedi. Vali Altıparmak, şehrin sorunlarının çözümüne yönelik önemli adımların atıldığını belirterek, hurdacılar sitesi, kardeş okullar, harabe binaların yıkılması gibi birçok projenin yürütüldüğünü söyledi. 


Kentsel dönüşümün Erzurum için çok büyük bir şans olduğunun altını çizen Altıparmak, bu alandaki çalışmalarının da hava kirliliğine önlemeye yönelik yapılması gerektiğini ifade elti. Şehirde yaşanan hava kirliliği konusunda ciddi duyarlılık gösterildiğine dikkati çeken Altıparmak, şöyle konuştu: Doğalgaz kullanımı artmalı "Hava kirliliğiyle yaşamak mümkün değil....