29 / 04 / 2024

Erzurumda çin heyeti enerji incelemeleri

Erzurumda çin heyeti enerji incelemeleri

Yatırımcıya önemli fırsatlar sunan Erzurum'da, enerji sektöründeki yatırım imkânlarını araştırmak için iş adamlarından oluşan Çin heyeti incelemelerde bulunuyor.

Memur ve memur emeklileri için zam teklifi açıklandı! 2024'te ilk 6 ay için yüzde 14, ikinci 6 ay için yüzde 9 zam! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve memur emeklileri için 2024-2025 için zam teklifini resmen duyurdu. Kamu İşveren Heyeti'nden 2024'te ilk 6 ay için yüzde 14, ikinci 6 ay için yüzde 9 zam teklifi geldi. İşte ayrıntılar...

Çin'den Evergrande'ye risk yönetim heyeti!

Çin'de Guangdong eyalet yönetimi, borç krizinde olan Evergrande'ye risk yönetim heyeti gönderecek. 

Gaziantep'te çarşı inşaatı yapım işi ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 4 Çarşı İnşaatı Yapım İşi için ihale düzenliyor.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Azerbaycan Şuşa'da inşa edilecek okul binası için yer tespiti yapılacak! 

MHP heyeti, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Şuşa'da inşa edilecek okul için yer tespiti yapmak üzere kente gidecek.

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Rusya-Türkiye İş Konseyi heyeti Türkiye'de!

Rusya-Türkiye İş Konseyi heyeti, iki ülke arasındaki uçuşların yeniden başlamasından sonraki ilk çalışma ziyareti için Türkiye'ye geldi.

Kanal İstanbul için hazırlanacak raporda heyet belirlendi!

Kanal İstanbul’a bilirkişi heyeti oluşturulması için 10 yıl önce kurulan Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi seçildi. Mahkemenin uzman istediği teknik fakültelerin önemli bir kısmı, üniversitede mevcut değil...

Kira anlaşmazlıkları için hakem heyeti kurulamaz mı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sahibi olduğum işyerini kiraya vermiştim. Kiracı pandemi tedbirleri nedeniyle dört aydır kira ödemiyor. Ancak sınırlama kalktıktan sonra takip yapılabilecek. Yığılma olmaması için yetkileri artırılmış hakem gibi müesseseler kurulamaz mı?' sorusunu yanıtladı.

Ürdün Vadisi'nde koronavirüse rağmen inşaatlar devam ediyor!

Filistin Kurtuluş Örgütüne (FKÖ) bağlı Yerleşim Yerleri ve Ayrım Duvarı ile Mücadele Heyeti Başkanı Velid Asaf, Yahudi yerleşimcilerin Ürdün Vadisi'nde Filistinlilere ait geniş arazilerde inşaat faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti...

Tüketici hakem heyeti parasal sınırı 2019!

2019 yılı için Tüketici Hakem Heyetlerine yapılacak başvurulara esas parasal değerler tespit edildi. 2019 yılı tüketici hakem heyeti parasal sınırı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

KOTO inşaat heyeti Azerbaycan pazarında!

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren yatırımcıların oluşturduğu Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni iş ve pazar alanları geliştirmek için Azerbaycan'a gidiyor.

Erzurumda çin heyeti enerji incelemeleri Haberi

Erzurumda çin heyeti enerji incelemeleri

KESİNTİSİZ VE UCUZ OLACAK 

GÜNEŞ enerjisi, doğalgaz, rüzgâr ve diğer enerji kaynaklarıyla alternatifli enerji sistemi geliştirmek için Erzurum'da bulunan proje heyetini ağırlayan Biiyükşehir Belediye Başkam Sekmen, yap işlet devret modeliyle Erzurum'da ısınma, aydınlanma ve sanayinin ihtiyacı olan enerji sistemini alternatif kaynaklarla kesintisiz ve daha ucuza elde etmenin yollarını aradıklarını belirtti. 




BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkam Mehmet Sekmenin her fırsatta dile getirdiği Erzurum'da yatırım olanakları, uluslararası firmaların da dikkatini Erzurum'a çekmeye başladı. Biiyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteğin sağlandığı yatırımcılar. hayvancılık, enerji, turizm, tarım gibi sektörlerde yatırım yapmak için Erzurum'a geliyorlar.


POWER CHINA HAZIRLAYACAK 

Dünya enerji sektörünün en büyükleri arasında yer alan Power China'nın yöneticileri, Erzurum'da enerji sektöründeki yatırım imkânlarını araştırıyor. Çin heyeti ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Erzurum'un 50 yıllık enerji master...