19 / 05 / 2024

Erzurumda projeye özel satılık arsa

Erzurumda projeye özel satılık arsa

Erzurum Yakutiye'de bulunan 2 arsa ve bu arsanın üzerinde bulunan binalar, Erzurum 1. Satış Memurluğu tarafından 5 Haziran 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

ORGE'nin terzi işi stratejisi!

Türkiye'nin en büyük ve nitelikli elektrik taahhüt şirketlerinden ORGE, her projeye özel geliştirdiği altyapılarında geldiği noktayı metro ve yeni AKM projelerinde sergileyecek...

Hava Kent Yapı'dan Akpınar'a havacılara özel 300 konutluk proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, 3. havalimanı bölgesi Akpınar'da havacılara özel 300 konutluk projeye başlıyor. Proje Emlak Konut ya da KİPTAŞ ile kat karşılığı yapılacak...

Loca Gayrettepe'de lansmana özel fiyatlar!

Kütan Mühendislik İstanbul Gayrettepe'de yeni projeye başlıyor. 8 bağımsız bölümden oluşan Loca Gayrettepe'de fiyatlar lansmana özel 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Büyükyalı projesi İstanbul'un yeni deniz semti olacak!

Avrasya Tüneli'ne en yakın proje olan Büyükyalı İstanbul'da planlanan marina alanında projeye özel deniz shuttle hizmeti sunulacak. Büyükyalı İstanbul projesini Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci anlatıyor...

Trafikte inşaat çilesine son!

Uzman mühendis kadrosu ile projeye özel mühendislik hizmeti ve çözümler sunan Doka Türkiye’nin 2016 yılını çift haneli büyüme ile kapatacağını belirten Doka Kalıp İskele Genel Müdürü Ender Özatay, 2017 yılında da çift haneli bir büyüme hedeflediğini söyledi.

Enplus Sub-zero Wolf ürünüyle mimarların çözüm ortağı oluyor!

Konut projeleri başta olmak üzere, her türlü mimari projeye özel hizmetler veren Enplus, tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan Sub-zero Wolf ürünleriyle de mimarların çözüm ortağı oluyor.

Port Life Tuzla'da 240 aya varan vade imkanı!

Özdemir Grup tarafından Tuzla Marina’nın yanı başında yükselen Port Life Tuzla projesinde 2+1 daireler 329 bin TL’ den başlıyor. Projeye özel banka koşulları ile 240 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Folkart Blu Çeşme satılık!

Folkart Blu Çeşme satılık dairelerin fiyatları 306 bin Euro'dan başlıyor. Paşalimanı Fenerburnu'nda yükselen Folkart Blu Çeşme projesi denize sıfır konumda yer alıyor. Projeye özel iskele yapılıyor...

Evren Acar, inşaat sektöründe satış kavramını değerlendirdi!

CEF Danışmanlık Kurucu Ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe satış kavramını değerlendirdi. Fiyat çalışmasını her projeye özel olarak yaptıklarını belirten Acar, satış başarısındaki üç püf noktayı sıraladı.

Siyahkalem Zekeriyaköy Köy'de 120 ay vadeli satış kampanyası!

Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut GYO güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi’nin, 1-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olmak üzere projeye özel oranlarla 120 aya kadar vadeli satış kampanyası devam ediyor.

Propa Plus lansmana özel fiyat ve vade koşulları ile satışta!

Gayrimenkul sektöründe 43 yılda onlarca projeye imza atan Propa İnşaat, “Propa Plus Residences”ı lansmana özel fiyat ve vade koşullarıyla satışa sundu.

Büyük İstanbul Tüneli'nin güzergahından sit alanları çıkarıldı!

İstanbul’a yapılacak Büyük İstanbul Tüneli’ne ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı. Marmaray ve Avrasya Tüp Geçit projesi deneyimlerine sahip Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, projeye özel çalışmaları yürütecek.

Sur Yapı'dan 2 projeye özel peşinatta yüzde 15 indirim desteği!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. Müşteriler, İdilia ve Vitrin projelerinde ödediği peşinat tutarına Sur Yapıdan yüzde 15 indirim desteği alıyor. Kampanya Şubat 2015 boyunca geçerli olacak.

Erzurumda projeye özel satılık arsa Haberi

Erzurumda projeye özel satılık arsa

Erzurum Yakutiye'de bulunan 2 arsa, Erzurum 1. Satış Memurluğu tarafından 6 milyon 646 bin 60 TL'ye satışa çıkarılıyor. 


Her iki taşınmazın yönünden: Dava konusu taşınmazın çevresinde lüks konutlar yapılmış ve halen yapılmaya devam etmektedir. Taşınmazın bölgede konut yapmaya müsait olan bir kaç yerden birisidir. Şehir merkezine yakın belediyeye ait her türlü alt ve üstyapı hizmetlerini almaktadır. Yakutiye belediyesinin dosyaya gönderdiği yazıda imar durumu Bodrum + 5 kata kadar ruhsat hakkı vardır. Arsanın Yakutiye merkez ilçesi sınırları içerisinde olup, bölgede okul, cami, hastane hizmetlerinden faydalanılmaktadır. Parsel üzerinde herhangi bir muhdesat bulunmamaktadır. İlçelerin otobüs terminali ile TCDD tesislerine yakın olan taşınmazlar ticari ve konut alanı olarak kullanılabilir ve taşınmazlar konum olarak bulvar niteliğindedir. Taşınmazların bulunduğu bölge gelişmeye müsait ve bodrum dahil 7-8...