04 / 05 / 2024

Erzurumda taziye ve imam evi inşaat çalışmaları sürüyor

Erzurumda taziye ve imam evi inşaat çalışmaları sürüyor

Büyükşehir Belediyesi’nin muhtarlara yönelik yaptırdığı anketlerde halkın en çok talep ettiği taziye ve imam evi isteğini hayata geçiren Mehmet Sekmen’in talimatı üzerine Büyükşehir’in ekipleri ilçelere yoğunlaştı.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Kartepe'de gasilhane ve taziye evi inşaatı hızlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Gazilhane ve Taziye inşaatlarında yaşanan son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Karapınar taziye evinin inşaatı tamamlandı!

Erdemoğlu ailesi tarafından Karapınar Mahallesinde yaptırılan ve inşaat çalışması tamamlanan taziye evinin çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. 

Adıyaman'a gençlik ve kültür evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’de, içerisinde konferans salonu ve taziye evininde yer alacağı büyük bir gençlik merkezi ve kültür evi yapılacak.

Erzurum Ilıca Sosyal Donatı Alanı ve Taziye Evi açıldı!

Erzurum Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da hayata geçirilen sosyal donatı alanı ve taziye evi hizmete açıldı. Törene, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da katıldı.

Manisa Şehzeler kültürevi inşaatı sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan Adnan Menderes Mahallesi çok amaçlı salon ve Kazım Karabekir Mahallesi taziye ve kültürevi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mardin'in 500 mahallesine taziye evi inşa edilecek!

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 ve 2018 yılları arasında bölgedeki 500 kırsal mahalleye taziye evi inşa edilecek.

Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye tarafından Karaziyaret Mahallesinde yapımı devam eden Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi'nde sona gelindi

Batman Kozluk'a cami ve taziye evi!

Kozluk ilçesi Yıldızlı (Kevnareza) köyüne bağlı Kale Mezrasında bir araya gelen bir kaç hayırsever, mezra için Cami ve taziye evi inşaatı için kolları sıvadı

Şanlıurfa Hilvan'a cami ve kültür merkezi inşa edilecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'daki 2017 yılı hizmet yatırımları çerçevesinde camii, taziye evi, kültür merkezi ve yeşil alan yapmak için kolları sıvadı.

Erzurumda taziye ve imam evi inşaat çalışmaları sürüyor Haberi

Erzurumda taziye ve imam evi inşaat çalışmaları sürüyor

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında Mahalli İdareler Yasası ile birlikte köy statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde taziye ve imam evlerinin yapımı için start verildi. İki katlı olarak tasarlanan Taziye ve İmam Evleri’nin alt katında taziye evi, üst katında ise imam evi yer alıyor. Taziye evlerinde, salon, mutfak ve abdesthane bulunuyor. İmam evleri de 3+1 daire şeklinde yapılıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projedeki Taziye ve İmam Evi, hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan arsaların üzerine inşa ediliyor. Bu arada Muratgeldi Mahallesi’nde temeli atılan Taziye ve İmam Evi için yöre sakinleri, Başkan Mehmet Sekmen’e söz konusu yatırımdan ötürü teşekkür ederek, bu sosyal yatırımın hayırlara vesile olması için kurban...