06 / 05 / 2024

Es Yeniçağ Yapı Kimin

Es Yeniçağ Yapı Kimin

Es Yeniçağ Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammed Şimşek ve Metin Çiçek ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Önceki asgari ücret zammını tahmin eden isimden yeni açıklama! Oran verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan temmuz ayında asgari ücret ara zam yapılacağını ifade etti. Daha önce asgari ücret zammını doğru tahmin eden uzman isimden yeni açıklama geldi. İşte yeni zam oranı...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Yeniçağa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 sosyal konut projesi...

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Van'da yıkılan evlerin yerine çelik konstrüksiyonlu yeni evler yapılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan deprem sebebiyle Van'da yıkılan ve ağır hasar gören evlerin yerine, çelik konstrüksiyonlu yeni evlerin yapılacağını dile getirdi.

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul’a iki yeni otogar yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için hazırladıkları çözüm planlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İmamoğlu, Taksim meydanındaki düzenlemenin öncelikli olduğunu belirtti ve İstanbul'a iki yeni otogar yapılacağını duyurdu.

İstanbul’a yapılan yatırımlar artacak!

17 yıllık AK Parti döneminde İstanbul’a yapılan yatırım tutarı toplamda 303 milyar 84 milyon Türk Lirası'na ulaştı. Yeni dönemde de artarak sürecek yatırımlar arasında Kanal İstanbul ve şehir hastaneleri gibi bir çok prestijli projeler de bulunuyor.

Adana'da yeni konut yapımına ihtiyaç yok!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, konut üretiminde nicelikten çok niteliğin önemli açıkladı ve yeni konut yapımına ihtiyaç olmadığını belirtti.

Es Yeniçağ Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Yeniçağ Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammed Şimşek ve Metin Çiçek ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstanbul'a yapılacak yüksek katlı binalara yeni düzenleme geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a yapılacak yüksek katlı binalarla ilgili bir çalışma yaptıklarını belirti. Başkan Topbaş, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da üzerinde durduğu 'az serbest', 'yükselti serbest' mantığını artık geride bırakıyoruz." dedi.

Afyonkarahisar İşkur'a yeni bina yapılıyor!

İl Özel İdare İşhanı'nda hizmet veren Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Uydukent'te yeni bina yapılıyor İl Özel İdare İşhanı'nda faaliyetlerini sürdüren Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, yeni bir binaya kavuşacak.

Yozgat Eymir'e yeni park yapıldı!

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesine yeni park yapıldı. Belde Başkanı Çetin Mertoğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Es Yeniçağ Yapı Kimin Haberi

Es Yeniçağ Yapı Kimin


Es Yeniçağ Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Şimşek ve Metin Çiçek ortaklığında kuruldu. 


Es Yeniçağ Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Es Yeniçağ Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Merkez Mah.Küçükköy Cad. No.91 A...