29 / 04 / 2024

Esalba ankastre hangi ülkelere ihracat yapıyor

Esalba ankastre hangi ülkelere ihracat yapıyor

Başta İtalya ve İspanya olmak üzere Avrupa' daki ankastre üreticileri krizi aşamayıp kapanınca pazarda boşluk oluştu. Fırsatı gören Esalba, ilk ihracatı Rusya' ya yaptı...

BİM’de Fakir çay makinesi 599 TL’ye, Kumtel ankastre set 4.399 TL’ye, buzluk termos 599 TL’ye düştü!

23 Haziran’dan itibaren BİM’de hangi ürünlere indirim geleceği ve ürünlerin fiyatı belli oldu. BİM’de 23 Haziran Cuma gününden itibaren Fakir çay makinesi 599 TL’ye, Kumtel ankastre set 4.399 TL’ye, buzluk termos 599 TL’ye düşecek. İşte 23 Haziran Cuma BİM fiyat listesi...

Kendi kendini temizleyen Bosch ankastre fırın en uygun nerede? 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gövdesi leke tutmayan Bosch’un üst segment bu ankastre fırını “Eco Clean” teknolojisi sayesinde kendi kendini temizleyebilen özellikte. Peki Bosch ankastre fırının başka hangi özellikleri var? En uygun nerede satılıyor?  

Siemens ankastre ile siyahın asaleti mutfağınızda!

Siemens Ev Aletleri, mutfaklarında estetikten vazgeçmeyenler için yeni siyah ankastre setini sunuyor. Siyahın gizem ve asaletini mutfaklara taşıyan ankastre set HB 331 SOT siyah gömme fırın, LC 64 WA 621 davlumbaz ve EO 616 PB 10 E siyah ocaktan oluşuyor.

Apartmanda hangi karar nasıl alınır?

Apartmanda karar alınması için kaç kişinin onayı gerekiyor? Apartmanda karar yeter sayısı kaçtır? Apartmanda hangi karar nasıl alınır? İşte Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında bulunan esaslar...

Silverline Ankastre 2017'de 100 ülkeye ulaşmayı hedefliyor!

Bu yıl 20’nci yılını kutlayan Silverline Ankastre, ihracat atağına kalktı. 60 ülkeye ihracat yapan şirketin yeni hedefi Çin pazarı.Mehmet Ayşegül Çin’e de Silverline markasıyla gireceklerinin altını çizdi.

Maslak, Huzur ve Ayazağa, vergilerini hangi belediyeye ödeyecek?

Maslak, Huzur ve Ayazağa Mahalleleri, 1 Nisan 2014'te Sarıyer Belediyesi'ne bağlanarak Sarıyerli oldu. Sarıyer Belediyesi, bu mahallelerde neler yapıyor? Maslak, Huzur ve Ayazağa'daki konut ve işyeri sahipleri vergilerini hangi belediyeye ödeyecek?

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Damga vergisi hangi durumlarda kesilir?

Damga Vergisinin mükellefi kağıtları imza edenlerdir. Resmi dairelerle kişiler arasındaki işlemlere ait kağıtların Damga Vergisini kişiler öder. Peki, damga vergisi hangi durumlarda kesilir? İşte yanıtı...

2014 emlak vergisi hangi aylarda ödenir?

Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken emlak vergisi, her sene iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Peki 2014 emlak vergisi hangi aylarda ödenir? İşte emlak vergisi ödenecek aylar...

Hangi hallerde kimler beyanname verir?

Veraset ve intikal vergisi, bir kişinin vefatından sonra geriye menkul veya gayrimenkullerinin mirasçıları tarafından kabul edilmesi üzerine devlete ödenmesi gereken bir vergiye deniyor. Peki, hangi hallerde kimler beyanname verir?

Orman alanlarında hangi izinler verilecek?

Ormanlık alanlarda verilecek izinler hakkında yönetmelikler bugün (18 Nisan 2014) Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre orman alanlarında hangi izinler verilecek? İşte yönetmelikte açıklanan verilebilecek izinler..

Siemens Ankastre’den seçmesi zor ödemesi kolay Nisan fırsatları!

Siemens Ev Aletleri bahara mutfağını yenileyerek girmek isteyenler için ankastre ürünlerde Nisan ayına özel fırsatlar sunuyor. Ankastre setler için kaçırılmayacak indirimlerle gelen kampanya Nisan ayı sonuna kadar devam edecek.

Silverline Ankastre'nin online mağazası açıldı!

Silverline Ankastre 20. yılında tüketicisine çok daha yakın olabilmek amacı ile online mağaza açtı... Tüm ürün gruplarının satışa sunulduğu online mağazada açılışa özel kampanya düzenledi.

Esalba ankastre hangi ülkelere ihracat yapıyor Haberi

Esalba ankastre hangi ülkelere ihracat yapıyor

Başta İtalya ve İspanya olmak üzere Avrupa'daki ankastre üreticileri krizi aşamayıp kapanınca pazarda boşluk oluştu. Fırsatı gören Esalba, ilk ihracatı Rusya'ya yaptı. 


Beyaz eşya ve otomotiv sektörlerine üretim yapan Esalba, Avrupalı rakiplerinin kapanması sonrası oluşan potansiyeli gördü, geçtiğimiz yıl üretimine başladığı ankastre ocak ile ana sanayiciliğe de adım attı. Sektöre OEM üretici olarak giren Esalba, yan sanayici olarak elde ettiği tecrübeyi iyi bir ürün üreticisi olarak da kullanmayı hedefliyor. 


Mevcut makine parklarmaküçük eklemelerle ankastre ocak üretmeye başladıklarını söyleyen Esalba Genel Müdürü Şadan Aktaş, Avrupa'daki krizin, özellikle de İtalya ve İspanya'da ankastre üreticilerini olumsuz etkilediğini hatırlattı. Aktaş, bunun da kendilerini yatırıma teşvik ettiğini vurguladı. Bu ülkelerdeki fabrikaların kapanmasıyla üretim için arz eksikliği doğduğunu anlatan Aktaş, şu bilgileri verdi: "İtalya'daki Terim, Philippi, Teknogas,...