27 / 04 / 2024

Esas 14 Burda AVM ne zaman açılacak

Esas 14 Burda AVM ne zaman açılacak

BOLU'nun en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olarak inşa edilen Esas 14 Burda AVM 85 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiyor. Projenin Bolu'da yaklaşık bin kişilik istihdam yaratması bekleniyor.

O AVM'den akılalmaz kampanya! Hem iPhone 14 hem de 10 bin lira shoppara hediye! Resmen açıklandı, sakın kaçırmayın!

Kocaeli Esas 41 AVM hem iPhone 14 hem de 10 bin Lira değerinde shoppara kazanma fırsatı sunuyor. İşte Esas 41 Burda AVM iPhone kampanyası detayları...

iPhone 14'te ilginç sorun! Ölmeden mezara sokuyor!

Yeni iPhone 14’ün bir özelliği, hız trenine binerken telefonu güvenilen birine emanet etmeyi gerektirecek gibi gözüküyor. Zira hız treninden indikten sonra esas sorun daha yeni başlıyor! İşte detaylar...

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Akmerkez GYO Esas Sözleşmesi'nin tadil tasarısı onaylandı!

Akmerkez GYO Esas Sözleşmesi'nin 3. maddesi, 7. maddesi, 13. maddesi ve 14. maddesinin tadiline ilişkin tadil tasarısı T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandı.

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesinde değişiklik yapıldı ve söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni 14 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

17 Burda AVM kiracılarına müjde! Ciro kirası uygulanacak!

1 Haziran’da tüm illerde bulunan merkezler ile birlikte açılması planlanan 17 Burda AVM’nin ev sahibi Esas Gayrimenkul’den kiracılara müjdeli haberler verildi. 3 aylık dönem için de sabit kira uygulaması yerine mevcut kira sözleşmelerinde yer alan ciro oranları üzerinden ciro kirası uygulanacak.

Esas Gayrimenkul'ün “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” webinarı 5 Mayıs'ta!

Esas Gayrimenkul, sektör paydaşlarına koronavirüs sonrası dönem için rehberlik sunacak "Burdayız" isimli webinar serisini başlatıyor. “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” konulu webinar, 5 Mayıs Salı günü saat 14:00’te gerçekleşecek...

Esas Holding 01 Burda AVM mağazaları tam liste!

Esas Holding 01 Burda AVM mağazaları tam liste haberimizde yer alıyor. Hizmete açılan AVM 150 milyon dolarlık yatırıma sahip.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

Adana 01 Burda AVM mağaza listesi!

Adana 01 Burda AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Esas Gayrimenkul imzası taşıyan AVM, 150 milyon dolarlık yatırım bedeliyle dikkat çekiyor.

01 Burda AVM'de hangi mağazalar var? 01 Burda AVM mağaza listesi!

Esas Gayrimenkul'ün Adana'da hayata geçirdiği 01 Burda AVM kapılarını açtı. 150 milyon dolar yatırım bedeli ile dikkat çeken 01 Burda AVM'de hangi mağazalar var? 01 Burda AVM mağaza listesi...

01 Burda Adana AVM açıldı! 150 milyon dolarlık dev yatırım!

Esas Gayrimenkul imzası ile Adana'da hayata geçirilen 01 Burda AVM 150 milyon dolar yatırım bedeli ile kapılarını açtı. AVM'de 111 adet mağaza bulunuyor...

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas 14 Burda AVM ne zaman açılacak Haberi

Esas 14 Burda AVM ne zaman açılacak

BOLU'nun en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olarak inşa edilen Esas 14 Burda AVM 85 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiyor. Ticari gayrimenkul alanında yatırımlarına devam eden Esas Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen projenin Bolu'da yaklaşık bin kişilik istihdam yaratması bekleniyor. 


Projede toplamda 35 bin metrekare kiralanabilir alan ve 17 bin metrekarelik orta ölçekli, 5 bin metrekarelik büyük ölçekli mağazaları ile toplamda 120 adet mağaza, hipermarket, elektronik market ve yapı market alanları bulunuyor. 


Esas 14 Burda'mn resmi açılışında konuşan Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkam Erhan Kamışlı, AVM'nın çevreci ve enerji tüketimine duyarlı yapısı ile 'Leed Sertifikası'na da sahip olduğunu belirterek, "Bolu'yu dünya standartlarında, beklediği markalar ile tanıştırmaya, alıveriş alışkanlıklarım değiştirmeye ve yeni deneyimlere davet ediyoruz. Bolu, Türkiye sıralamasında kişi başı milli gelirin en yüksek...