03 / 05 / 2024

Esas Aeropark homeofis

Esas Aeropark homeofis

Esas Gayrimenkul'ün Kurtköy'de hayata geçirdiği Esas Aeropark projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Esas Holding Kocaeli ve Bolu'da AVM açacak!

Esas Gayrimenkul, Anadolu şehirlerindeki yatırımlarına devam ediyor. Çanakkale’de 17 Burda alışveriş merkezini 85 milyon dolar yatırım yaparak açan Esas, sıraya Kocaeli ve Bolu’yu koydu.

Esas Holding AVM yatırımıyla Anadolu’ya yayılacak!

Esas Holding, Çanakkale’de 85 milyon dolar yatırımla yaptığı ‘Esas 17 Burda’ adlı alışveriş merkezini yarın açacak. Firma, 2016 sonuna kadar toplam 6 AVM açmayı hedefliyor

Esas Gayrimenkul 5 AVM daha açacak!

Esas Gayrimenkul, 85 milyon dolar yatırımla Çanakkale’de ‘Esas 17 Burda’ alışveriş ve yaşam merkezini hayata geçirdi. Şirket 2016 sonuna kadar 5 AVM daha açmayı hedefliyor.

Esas Holding Çinli otomotiv camı üreticisine ortak oldu!

ESAS Holding faaliyet alanlarına bir yenisini daha ekleyerek; Çin’in, dünyanın 2’nci otomotiv cam üreticisi Fuyao Glass Industry Group Co. LTD.’nin (FUYAO) Hong Kong Borsası’na ilk yatırımını gerçekleştirdi.

Panora GYO esas sözleşme değişikliklerine ilişkin kronoloji yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Esas Sözleşme Değişikliklerine İlişkin Kronoloji yayınlandı.

Esas 17 Burda AVM'nin lansmanı 7 Nisan'da!

Esas Gayrimenkul; Çanakkale’nin en büyük ve ilk AVM yatırımı, yeni yaşam ve buluşma merkezi olarak konumlanan Esas 17 Burda AVM’yi yaklaşık 90 milyon USD yatırım ile hayata geçiriyor.

Körfez GYO esas sözleşmesini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Körfez GYO esas sözleşmesini yayınladı.

Nuh Çimento esas sözleşme tadil tasarısı için izin aldı!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., esas sözleşme tadil tasarısı için aldığı izni Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte Nuh Çimento Sanayi A.Ş.'nin KAP açıklaması;

Özderici GYO Esas Sözleşme Tadil Tasarısının onaylanmasını yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Esas Sözleşme Tadil Tasarısının onaylanması yayınlandı.

Körfez GYO Esas Sözleşme Tadil metni onayı yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Esas sözleşme tadil metni olağan genel kurul sonuçlarını yayınladı. İşte, Körfez GYO'nun toplantı sonuçları;

Panora GYO esas sözleşmesini güncelledi!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esas Sözleşme değişikliğine ilişkin tadil metni Sermaye Piyasası Kurulu'nun 23.02.2015 tarih ve 12233903-325,99-190-1931 sayılı onay yazısı ile ekte verildiği şekliyle yeniden düzenleyerek güncelledi.

Mutlu Yatırım esas sözleşmenin tadili için izin aldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., esas sözleşmenin 2. maddesinin tadili ile ilgili olarak T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan izin aldı

Kurtköy Aeropark satış ofisi!

Kurtköy Aeropark satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 55 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projenin 28 bin metrekarelik kiralabilir alanı bulunuyor.

Esas Aeropark homeofis Haberi

Esas Aeropark homeofis


Esas Aeropark Kurtköy'ün havadan yeni görüntüleri için...