18 / 05 / 2024

Esas Gayrimenkul çanakkale avm

Esas Gayrimenkul çanakkale avm

Esas Gayrimenkul, toplamda 85 milyon dolarlık yatırım ile Türkiye’nin tarih, kültür ve doğası ile öne çıkan Çanakkale’nin en büyük alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi Esas 17 Burda’yı hayata geçirdi.

Umurbey Belediyesi'nden Çanakkale'de satılık gayrimenkul!

Çanakkale İli Umurbey Belediye Başkanlığı, Çanakkale Umurbey Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Artık cadde esnafı da AVM’de mağaza açıyor!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, yeni dönemde cadde esnafının alışveriş merkezlerine girdiğini söyledi. Yavan, meydana gelen ekonomik değişimlerle satın alma davranışlarının değiştiğini belirtti.

Geleneksel perakende pazarı yüzde 70 oranında küçülecek!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, “Geleneksel perakende pazarı hızla daralacak. 3 yıl içerisinde Türkiye’de alışveriş merkezleri yüzde 10 seviyelerinde kategori değişimi yaşayacak” dedi.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Salım Alcheıkho tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Çanakkale'de 22.4 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Çanakkale İcra Dairesi, Çanakkale ili, Sarıcaeli ve Kepez ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 22 milyon 435 bin 627 TL'ye icradan satıyor...

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Çanakkale'de senelik değer artışı konutlar için yüzde 32, arsalar için yüzde 38, araziler için ise yüzde 37 olarak gerçekleşti.

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Esas Gayrimenkul çanakkale avm Haberi

Esas Gayrimenkul çanakkale avm

Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, tarih, kültür ve doğayı buluşturan Türkiye’nin yüksek büyüme potansiyeline sahip ili Çanakkale’de yaklaşık 85 milyon dolarlık bir yatırımla Esas 17 Burda projesini hayata geçirdi. Esas 17 Burda; toplamda 34 bin metrekare kiralanabilir alan ve 130 mağazası ile ulusal ve dünya markalarının yüzde 80’ini tek bir çatı altında buluşturuyor. Esas 17 Burda bin araç kapasiteli otoparkı, 2 bin 400 metrekarelik hipermarketi, 1 bin 500 metrekarelik elektronik marketi, 6 bin 500 metrekarelik anchor Moda mağazaları, bin 800 metrekarelik sinema alanı ve toplamda 8 adet sinema salonu ile bin 750 metrekarelik eğlence alanına sahip. Yeşil bahçeleri ve dinlenme noktaları ile de Esas 17 Burda yeni park alanı olarak öne çıkıyor.

Esas...