29 / 04 / 2024

Artık cadde esnafı da AVM’de mağaza açıyor!

Artık cadde esnafı da AVM’de mağaza açıyor!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, yeni dönemde cadde esnafının alışveriş merkezlerine girdiğini söyledi. Yavan, meydana gelen ekonomik değişimlerle satın alma davranışlarının değiştiğini belirtti.



Son dönemlerde değişen tüketim alışkanlıkları ve artan fiyatların etkisi ile beraber tüketici tercihleri de profillerinde de günden güne değişim yaşanıyor. Bu değişimden hareketle Esas Gayrimenkul ve FutureBright, 2023’te 2’ncisini hayata geçirdikleri “Müşteri Laboratuvarı 2023” projesinin sonuçlarını paylaştı.

Artık cadde esnafı da AVM’de mağaza açıyor!

dunya.com’un haberine göre, yenilikçi ve dönüşüme uyum sağlayanların sektörde kalıcı olacağını söyleyen Esas Gayrimenkul COO’su Nevzat Yavan, Esas Gayrimenkul Müşteri Laboratuvarı çalışmaları çerçevesinde tanımlanan 6 müşteri profilinin ayrıntılarına yönelik bilgi verdi. Pandemi ve deprem felaketinden sonra artan enflasyonla şekillenen tüketim dünyasında yeni müşteri profillerinin oluştuğuna vurgu yapan Yavan, dünyadaki ekonomik çalkantılara karşın insanların alışveriş merkezleriyle ilişkilerinin giderek güçlendiğini söyledi.

Peki, tüketicilerde eskiye göre ne gibi farklılıklar var? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön