14 / 05 / 2024

Artık cadde esnafı da AVM’de mağaza açıyor!

Artık cadde esnafı da AVM’de mağaza açıyor!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, yeni dönemde cadde esnafının alışveriş merkezlerine girdiğini söyledi. Yavan, meydana gelen ekonomik değişimlerle satın alma davranışlarının değiştiğini belirtti.



Eskiye göre daha ne istediğini bilen tüketici profiliyle karşı karşıya kaldıklarının altını çizen Yavan, özellikle yeni süreçte esnaf markalarının da alışveriş merkezlerine girdiğini ve bunun olması gerektiğini belirtti. Yavan, “Meydana gelen ekonomik değişimlerle satın alma davranışları farklılık göstermeye başladı. En büyük farklılık da müşteri davranışlarında yaşanıyor” şeklinde konuştu. Fiyat temelli alışveriş yapan kitleyi alışveriş merkezlerine çekecek kategorileri ve markaları hızla ilave etmek gerektiğine işarete eden Yavan, yeni süreçte müşteri ile empati kurmanın şart olduğunu söyleyerek, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Geleneksel alışveriş merkezlerindeki marka ve kategoriler bellidir. Örneğin cadde de birkaç mağazası olan esnaf da artık alışveriş merkezlerinde mağaza açıyor. Esnafın alışveriş merkezlerinde olması gerekiyor. Hatta daha da fazla olacak. Biz bunu istiyoruz ve aynı zamanda destekliyoruz.”  

Artık cadde esnafı da AVM’de mağaza açıyor!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, deprem bölgelerinde de buna benzer projeler yapmaya sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.

Öte yandan, FutureBright Kurucu Ortağı Akan Abdula da, Laleli gibi esnaf markalarının içeri alınmasının temelinde stratejik bir karar olduğunu ifade ederek, “Her üç kişiden biri en iyi fiyatı bulmaya odaklanıyor. Yoksa fiyat odaklı kesimi içerde tutamayız” dedi.

100 bin TL’nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Aile Bakanlığı müjdeyi resmen duyurdu! Kimliğinizi alıp bu parayı almaya koşun!

e-ticaret sektöründen yeni rekor! 800 milyar TL’ye ulaştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön