02 / 05 / 2024

ESAS Gayrimenkul New York oteli ne zaman bitecek

ESAS Gayrimenkul New York oteli ne zaman bitecek

ESAS Gayrimenkul'un New York'taki otel projesi 2016'ın ikinci çeyreğinde bitecek. Şirket, projeyi Hyatt Otel zincirine kiraladı.

İflas bayrağını çeken gayrimenkul devi New York'un dev gökdeleni Chrysler Binasını satışa çıkardı!

Gayrimenkul devi Signa geçtiğimiz günlerde iflas bayrağını çekmişti. Chrysler Binası'nın sahibi olan şirkete Avusturya mahkemesi, New York City gökdelenindeki hisselerini satma emri verdi.

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Lafcı tarafından kuruldu.

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdoğan tarafından kuruldu.

Artık cadde esnafı da AVM’de mağaza açıyor!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, yeni dönemde cadde esnafının alışveriş merkezlerine girdiğini söyledi. Yavan, meydana gelen ekonomik değişimlerle satın alma davranışlarının değiştiğini belirtti.

Geleneksel perakende pazarı yüzde 70 oranında küçülecek!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, “Geleneksel perakende pazarı hızla daralacak. 3 yıl içerisinde Türkiye’de alışveriş merkezleri yüzde 10 seviyelerinde kategori değişimi yaşayacak” dedi.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

New Age Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

New Age Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de Vasıly Yatskov tarafından kuruldu.

New Born Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Born Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Saıd Irsane tarafından kuruldu.

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Msutafa Kılıç, Samet Yılmaz ve Zafer Parlar ortaklığında kuruldu.

New Hope Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Hope Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Arslan Ramzan ve Shıza Jamıl ortaklığında kuruldu.

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

ESAS Gayrimenkul New York oteli ne zaman bitecek Haberi

ESAS Gayrimenkul New York oteli ne zaman bitecek

Manhattan'daki otel bölgedeki ilk Hyatt markalı otel olacak. Köseoğlu, 30 katlı otelin apart otel konseptiyle üst segmente hitap edeceği bilgisini de verdi. 



Esas Gayrimenkul Manhattan'da bir de 12 katlı ofis binasına sahip. 15 bin metrekarelik kiralanabilir alan olan bu ofis binasının dışında yeni bir konut ve ofis projesini de daha hayata geçirecelderini söyleyen Köseoğlu, "Bundan 3 yıl önce İngiltere ve Amerika'da moraller bozuktu. Ama bizim için iş yapmak daha kolaydı. Şimdi moraller düzeldi ve işleri öncelikle İngiliz ve Amerikalı yatırımcılar kapıyor. Bu yüzden de yer arayışlarımız sürüyor" diye...