05 / 05 / 2024

Esas Holding gıde sektörü büyüme

Esas Holding gıde sektörü büyüme

3 bin otel ve restoran sayısına ulaştıklarını belirten Esas Holding Gıda Grup Başkanı Babür Çelebi “Gıdada büyüyeceğiz. Yurtdışından et alıp Türkiye’de işlemek istiyoruz” diye konuştu.

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

İstanbul’dan kaçışa EYT göçü de eklendi, o bölgede arsa bulmak mucize oldu!

Kahramanmaraş merkezli felaketin ardından 7 büyüklüğünün üzerinde bir depremin beklendiği İstanbul’dan kaçışa bu kez de EYT göçü eklendi. Megakentten kaçanların çoğunun adresi olan bu bölgede fiyatlar adeta uçarken artık arsa bulmak mucize oldu.

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Emlak beyan değeri online alınabilecek!

Gerek koronavirüs gerekse de işlem sahiplerinin memnuniyeti için tapuda fiziki işlem başvuruları sona eriyor. Yapılacak başvurular, internet yoluyla 7/24 esasına göre ‘web- tapu’ ve  ‘Alo 181’ üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Les Benjamins Akasya AVM'de yeni mağaza açtı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı'nın oğlu Fethi Kamışlı'nın yatırım yaptığı giyim markası Les Benjamins büyümeye devam ediyor. Markanın yeni şubesi Akasya AVM'de açıldı. 

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Esas Holding gıde sektörü büyüme Haberi

Esas Holding gıde sektörü büyüme

Babür Çelebi; Şevket Sabancı’nın öncülüğünde kurulan perakende, havacılık, sağlık, gayrimenkul ve gıda alanlarında yatırımları olan Esas Holding’in Gıda Grup Başkanı. Gıda sektöründe deneyimli bir isim. Amerika’daki eğitiminden sonra Türkiye’ye döndü ve Unilever’de işe başladı. Unilever’den sonra emekli olan Çelebi, Evyap, Ülker ve son olarak da Doğan Online CEO’luğu yaptı. Çelebi, Esas Holding’in gıda yatırımlarından sorumlu. Esas Holding gıda alanında Bonservis, Esaslı Et ve Peyman markalarıyla hizmet veriyor. Yakında yeni alımlarla gıda alanındaki varlığını büyütmeyi amaçlıyor. 


25 milyon euro sınırı 


- Esas Holding, Şevket Sabancı’nın öncülüğünde hızla büyüyor. Gıda da büyüme hedefleri görülüyor. 


Kurucumuz Şevket Sabancı’nın özel önem verdiği alanlardan biri de gıda.


- İlk Çoban Yoğurtları alınmıştı. City Farm da vardı.


Evet. Ama olmadı. Çoban’dan vazgeçildi. City Farm da Türkiye için erken bir girişim...