11 / 05 / 2024

Esas Karasu İnşaat iletişim

Esas Karasu İnşaat iletişim

Esas Karasu İnşaat Emlak Hafriyat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Can Yıldız tarafından kuruldu.

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu.

Esas İnşaat Elektrik Nakliye Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Esas İnşaat Elektrik Nakliye Reklam Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ömer Büber tarafından kuruldu.

Esas Karasu İnşaat Emlak Hafriyat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Karasu İnşaat Emlak Hafriyat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Can Yıldız tarafından kuruldu.

Esas Group Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Group Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eset Nuri Yılmaz tarafından kuruldu.

Enka İnşaat Esas Sözleşmesi'nin 6. maddesi değişti!

Enka İnşaat Esas Sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6. maddesi değiştirildi ve söz konusu değişikliği içeren yürürlükteki esas sözleşmesi yayınlandı.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün güncel esas sözleşmesi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. güncel esas sözleşmesi yayınlandı. 

LKT Esas Zemin Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LKT Esas Zemin Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İdris Daşcı tarafından kuruldu.

İntema İnşaat'ın yeni çıkarılmış sermayesi 19 milyon 440 bin TL!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. yeni çıkarılmış sermayesi 19 milyon 440 bin TL olup, şirketin esas sözleşmesinin "Şirketin Sermayesi" başlıklı 7. maddesinin yeni şekli 12 Mart 2019 tarihinde tescil edildi...

Esas Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Kazancı tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat'tan esas sözleşme tadili açıklaması!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. esas sözleşme tadiline ilişkin tüm onayları tamamlandıktan sonra yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmasına karar verdi...

Enka İnşaat'ın esas sözleşmesinde 6 ve 27'nci maddeleri güncellendi!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6. maddesi ve oya ilişkin 27. maddesi güncellendi.

Esas Karasu İnşaat iletişim Haberi

Esas Karasu İnşaat iletişim

Esas Karasu İnşaat Emlak Hafriyat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Can Yıldız tarafından kuruldu.

Esas Karasu İnşaat Emlak Hafriyat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...