03 / 05 / 2024

Esat Akarsu

Esat Akarsu

TPK Asya Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esat Akarsu tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Küçükçekmece Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Esat Horoz kimdir? Hangi kademelerde çalıştı? Vakıf GYO’da alanda görev alıyor?

Esat Horoz kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Esat Horoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Esat Görçin tarafından kuruldu.

Bg Yönetim Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bg Yönetim Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birkan Bora Akarsu tarafından kuruldu.

Moda Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Esat Özgül tarafından kuruldu.

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esat Karaca tarafından kuruldu.

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Tayfun Çakır tarafından kuruldu.

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Valiant Yapı Mimarlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valiant Yapı Mimarlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akarsu tarafından kuruldu.

Ali Kahyaoğlu Beykoz'da 10 dönümlük bir çiftlik kurdu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

Serakasa İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serakasa İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Efe Akarsu tarafından kuruldu..

Akarsu yataklarına inşaat yasağı!

Akarsularda su akış kesitinin daralmasına neden olan ve su akışını engelleyip taşkınlara neden olabilecek yapılar inşa edilemeyecek.

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

Peşinciler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peşinciler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Esat Güngör tarafından kuruldu.

Esat Akarsu Haberi

Esat Akarsu

TPK Asya Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esat Akarsu tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Küçükçekmece Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.


TPK Asya Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleriinşa etmek ve kiraya vermek. c-  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...