29 / 04 / 2024

esat canan emlak vergisi

esat canan emlak vergisi

Hakkari Belediyesi, gecikmiş emlak vergisi borcunu ödemeyen BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan'ı icraya verdi

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Çiftçi tarafından kuruldu.

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esat Karaca tarafından kuruldu.

Yahyalı Belediyesi'nde emlak vergisi geliri 4 kat arttı!

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk döneminde yapılan çalışmalar neticesinde Emlak Vergisi gelirleri 4 kat arttı. 

Besat İnşaat Emlak Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besat İnşaat Emlak Tekstil Ticaret Limited Şirketi Mehmet Esat Delikenli tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

CÇ Emlak Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

CÇ Emlak Geliştirme Anonim Şirketi, Canan Çelebioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart 2015 tarihinde Bağcılar, Güneşli Evren Mahallesi'nde kuruldu.

Gala Konaklama Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gala Konaklama Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 1 milyon 500 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde, Mehmet Esat Yüce, Okan Tuna ortaklığında kuruldu.

Emlak vergisini ödemeyen milletvekili icralık oldu!

Hakkari Belediyesi, gecikmiş emlak vergisi borcunu ödemeyen BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan'ı icraya verdi

Milli Emlak Müdürlüğü 150 uzman alacak

Milli Emlak Uzman Yardımcılığı giriş sınavına katılacaklar için duyuru...

Tarım arazilerine emlak vergisi

Adana Büyükşehir Belediyesi sınırları kapsamına alınan belde ve köylerdeki tarım arazilerine emlak vergisi ihtarnameleri geldiği bildirildi

Bursa'ya 2. Milli Emlak Müdürlüğü kuruldu

Bursa'da, nüfus artışına paralel iş ve işlemlerdeki yoğunluk nedeniyle ikinci Milli Emlak Müdürlüğünün kurulduğu bildirildi.

Milli Emlak İstanbul'da 5 gayrimenkul satacak

Milli Emlak Dairesi İstanbul Bakırköy, Küçükçekmece ve Büyükçekmecede bulunan cinsleri arsa, depo ve tarla olan gayrimenkulleri satışa çıkardı

Milli Emlak İstanbul'da 2 arsa satacak

Milli Emlak Müdürlüğü, Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'nde ve Kartal Sultanbeyli Saliç mevkiinde arsa satacak

esat canan emlak vergisi Haberi

esat canan emlak vergisi


     BDP Hakkari Milletvekili Canan'a ait Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan iki katlı iş merkezinin emlak vergisi borcu bulunduğunu ve uyarılara rağmen ödenmediğini belirleyen Hakkari Belediyesi, alacağı tahsil etmek üzere Canan'ı icraya verdi. 

     Ödeme emrinin icra yoluyla tarafına ulaşmasının ardından yaklaşık 10 bin liralık borcu ödeyen Canan, "Belediye başkanlığı tarafıma ödeme emri gönderdi. Biz de ödeme emri karşısında borcumuzu ödedik. Gecikmeye girdiğinden benim de haberim yoktu. Yapacak bir şey yok, borcumu ödedim" dedi. 

     Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu ise kentte emlak vergisini ödemeyen 500 dolayında kişinin icraya verildiğini belirterek, borcunu ödemeyenleri belirlerken bir liste oluşturduklarını söyledi. 

     Listede bulunan bir ismi çıkarıp diğerlerini icraya vermeyi ahlaki bulmadığını vurgulayan Bedirhanoğlu, "Milletvekilimiz, partilimiz ya da yakınımız bile olsa listeyi bozmuyoruz. Gönderdiğimiz...