26 / 07 / 2024

Esat Ergüler Tesisleri

Esat Ergüler Tesisleri

Zemini bozuk olan sahaya kum dökülürken, yeşillendirmek içinde çim ekimi yapıldı. Nazilli Belediyespor’un maçlarını oynadığı Nazilli Şehir Stadı ve hazırlık çalışmalarını yaptığı Esat Ergüler Tesislerindeki sahaların zemini komple bakıma alındı.

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir ve Ergün Demir ortaklığında kuruldu.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binasında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde inşaatına devam edilen ve Büyükşehir Belediyespor alt yapısında görev yapan 54 öğrencinin konaklamasının sağlanacağı ek binada incelemeler yaptı.

Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrev Ateş Ergüler ve Zınar Okçuoğlu ortaklığında kuruldu.

Seyir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seyir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zınar Okçuoğlu ve Hüsrev Ateş Ergüler ortaklığında kuruldu.

Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Göbel Termal Tesisleri'nde inşaat çalışmaları devam eden 6 lüks villa, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından incelendi.

Üsküdar Selamsız Spor Kulübü Tesisleri açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Selamsız Spor Kulübü Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler de katıldı.

İzmir Urla DHMİ tesisleri 5 milyon liraya yenilendi!

Ensar Vakfı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nden devraldığı tesisleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve CHP’li Urla Belediyesi’nden aldığı izinlerle gençler için kamp yapmaya hazırlanıyor. DHMİ devretmeden önce tesisleri 5 milyon liraya yeniletti.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye’de toplumsal beklentiler değişti!

TOKİ Başkanı Ergün Turan,TOKİ geçmişin ekonomik koşullarında çok büyük işler başardı. Ancak artık Türkiye’de toplumsal beklentiler değişti. TOKİ olarak biz de bu vizyonu yenileme yoluna gittik.

Nazilli Şehir Stadı bakımı tamamlandı!

Zemini bozuk olan sahaya kum dökülürken, yeşillendirmek içinde çim ekimi yapıldı. Nazilli Belediyespor’un maçlarını oynadığı Nazilli Şehir Stadı ve hazırlık çalışmalarını yaptığı Esat Ergüler Tesislerindeki sahaların zemini komple bakıma alındı.

Aydın Esat Ergüler Tesisleri'ne ek bina inşa edilecek!

Nazilli Belediyesi Nazilli Belediyespor Esat Ergüler Tesisleri hizmet binasına kardeş bina yapıyor. Amatör spor kulüplerin de yararlanabileceği ek bina 2 bin 300 metrekare inşaat alanına sahip olarak tasarlandı.

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa edeceğiz!

Birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ergün, imar planları, 6 ilçeye kavşak projesi, katı atık bertaraf tesisi, atık su arıtma tesisleri ve trambüs hattı ile Manisa’yı adeta yeniden inşa edeceklerini söyledi.

Ergün Güler: Vestel akıllı yatırıma odaklanacak!

'Sign Of The City'nin sponsorlarından Vestel'in, Ticaret Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, gayrimenkul sektöründeki büyüme ve gelişimin Vestel için de önemli fırsatlar yarattığına dikkat çekti.

Esat Ergüler Tesisleri Haberi

Esat Ergüler Tesisleri

Zemindeki yabancı otlar temizlenirken, verdikap işlemi ile zemin delindi ve toprağın havalanması sağlandı. Sahada bulunan ‘Uganda’ cinsi çimlerin kışın sararması nedeni ile sahanın havalandırılmasından sonra 350 kilogram ‘loylum’ kışlık çim ekimi yapıldı ve üzerine de 50 ton özel kum serpildi.

Her sezon başlangıcı öncesi standart olarak yapılan bakım çalışmaları hakkında bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürü Şükrü Irgat Şehir Stadı’nın bakım işlerinin bittiğini ve kullanılır durumda olduğunu belirterek önümüzdeki haftalar içerisinde diğer çim sahalarda da aynı işlemlerin uygulanacağını...