17 / 05 / 2024

Esat Mahmut Kabukçu

Esat Mahmut Kabukçu

Göcek tünelinin yapımı bitti. Vatandaş artık adı 'Deli Dumrul Tüneli'ne çıkandan değil, devletin yaptığı tünelden Muğla yönüne ücretsiz geçecek.

Esat Horoz kimdir? Hangi kademelerde çalıştı? Vakıf GYO’da alanda görev alıyor?

Esat Horoz kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Esat Horoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mahmut Tanal'dan kira eylemlerine yönelik açıklama! 

CHP’nin hukukçu vekili Mahmut Tanal, Ankara Valiliği’nin “Barınamıyoruz” eylemini yasaklamasına ve polisin müdahalesine tepki verdi. 

Kozyatağı Carrefour AVM kabuk değiştiriyor!

Türkiye'nin ilk hipermarketine kapılarını açarak perakende sektöründe çığır açan Kozyatağı Carrefour AVM kabuk değiştiriyor. Açıldığı ilk yıllarda kapısında sıra beklenen alışveriş merkezinde şu sıralar hummalı bir çalışma sürüyor.

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Altuntop tarafından kuruldu.

Anapurna Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anapurna Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esat Mahmut Bozer tarafından kuruldu. 

Mahmut Asmalı'nın annesi Fatma Asmalı son yolcuğuna uğurlandı!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı’nın annesi Hacı Fatma Asmalı bugün son yolculuğuna uğurlandı...

Mehmet Özhaseki'den Esat Öztürk'e ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yol yapım çalışması nedeniyle çıkan tartışmanın ardından bıçaklı saldırıya uğrayan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti.

Adana Yüreğir'de 12 spor tesisi açıldı!

Adana Yüreğir'de spor tesisi sayısı artıyor. 'Her Mahalleye Bir Spor Tesisi' hedefi ile yola çıkan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, şu ana kadar 12 adet spor tesisini gençlerin hizmetine sundu.

Mahmut Karabıyık kimdir?

Hukukçu olan Mahmut Karabıyık, 1961’de Afyon – Sincanlı‘da doğdu. Ticaret hukuku, şirketler hukuku, banka ve sermaye piyasası hukuku, icra-iflas hukuku alanlarında uzman olan Karabıyık'ın özgeçmişi...

Mahmut Asmalı: Yabancıya mülk satışı konusunda çok geriyiz!

Akyapı İnşaat Yönetim Kurulu Eşbaşkanı ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı, "MÜSİAD fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumu, tüm MÜSİAD üyelerinde olduğu gibi bizde de bir bayram havası estiriyor.

Bitlis Kadı Mahmut Cami ibadete açıldı!

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki tarihi Kadı Mahmut Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce yürütülen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.Caminin sahip olduğu özellikler nedeniyle ilçede görülmeye değer tarihi mekanlardan biri.

Mahmut Anlar kimdir?

Mimar Mahmut Anlar, Yeşim Coşkun ile birlikte 1990 yılında kurduğu firması Geomim’i 2000 yılından beri tek başına yönetiyor... Peki, 'gece hayatının mimarı' olarak da anılan Mimar Mahmut Anlar kimdir? İşte biyografisi...

Mahmut Çelikcan: Kentsel dönüşümden önce kültürel değişim olmalı!

Çukurova Üniversitesi Ramazanoğlu Konağı’ndaki Cumartesi Buluşmalarının bu haftaki konuğu Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan oldu. Çelikcan, sosyal ve kültürel değişim yaşandıktan sonra kentsel dönüşüm gerekiyor dedi....

Esat Mahmut Kabukçu Haberi

Esat Mahmut Kabukçu

Muğla'nın Fethiye ilçesi ile Dalaman'ı birbirine bağlayacak olan 964 metrelik ikinci Göcek Tüneli'nin yapımı tamamlandı. Birinci Göcek Tüneli, 17 yılda bitirilebilmiş, kamuoyunda Türkiye'nin tek paralı tüneli olma özelliğiyle gündeme gelmişti. 9 yıldan bu yana özel sektör tarafından işletilen gidişgeliş olarak kullanılan tünelde trafiğin daha rahatlaması için yanına çevreyoluyla birlikte ikizinin yapılması amacıyla 9 Temmuz 2013 tarihinde düğmeye basılmıştı. 


ANTALYA-MUĞLA ÜCRETSİZ 

Yapımını, Karayolları 13'üncü Bölge Müdürlüğü'nün üstlendiği 868 metre tüp uzunluğuna sahip, toplamda 964 metre uzunluğundaki tünele şu ana kadar 45 milyon 500 bin lira harcandı. Toplam 49 milyon liraya mal olacak tünelin yapımı tamamlandı. Yeni tünel hizmete girdiğinde sürücüler, otomobillerden 3.50, motosikletten 1.5, kamyonetten 4.5, dingilli kamyonlardan 7 ve TIR geçişlerinden ise 10 lira alınması nedeniyle 'Deli Dumrul Tüneli' diye nitelendirilen...