11 / 05 / 2024

Esat Oztürk

Esat Oztürk

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra ilçe belediye başkanlarının katılımıyla yoğun yağış altında gerçekleştirilen temel atma törenine vatandaşların ilgisi büyüktü. Törende ilk konuşmayı yapan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Oztürk yaptı.

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Yahyalı Belediyesi'nde emlak vergisi geliri 4 kat arttı!

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk döneminde yapılan çalışmalar neticesinde Emlak Vergisi gelirleri 4 kat arttı. 

Mehmet Özhaseki'den Esat Öztürk'e ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yol yapım çalışması nedeniyle çıkan tartışmanın ardından bıçaklı saldırıya uğrayan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti.

Yahyalı'ya 100 yataklı hastane müjdesi!

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, kente yapılacak olan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk, Yahyalı'ya 100 yataklı hastane müjdesi verdi. 

Kayseri Yahyalı'da 2017 projeleri konuşuldu!

Yahyalı Belediyesi Başkanı Esat Öztürk, Kayseri Büyükşehir Meclis Üyeleri ile birlikte istişare toplantısı yaptı. Başkan Esat Öztürk, 2017 yılında yapılması planlanan projelerin görüşüldüğü toplantıda açıklamalarda bulundu.

Kayseri Dağbalı'ya TOKİ Konutları geliyor!

Kayseri Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk Camikebir ve Fevzi Çakmak Mahalleleri sınırlan İçinde yer alan Dağbalı Mevkiinde yapılacak Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

TOKİ Kayseri Yahyalı'da 500 konut inşa edecek!

Kayseri ilinin Yahyalı ilçesinde TOKİ tarafından 500 konut inşa edilecek. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, "İlk konutlar ilçeden çok uzaktı. Bu konutlar ilçe merkezine yakın bir yerde olacak. 4 ay içerisinde ilk kazmayı vuracağız. " dedi.

Ceyhan Ticaret Borsası'nda kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Oztürk, Ticaret Borsası'nda borsa yönetimi ile bir araya gelerek devam eden çalışmalar ve kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yahyalı Yenebilir Enerji ve Tabii Kaynaklar MYO inşaatı incelendi!

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçede yapımı devam eden Yenebilir Enerji ve Tabii Kaynaklar Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundu...

Kayseri Yahyalı'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Yahyalı Belediyesi Camikebir ve Favziçakmak Mahalleri sınırları içinde kalan Dağbalı mevkisinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm için çalışmalara başladı. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kayseri Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Yahyalı Belediye Başkanı Esat öztürk, ilçelerine böylesine önemli ve anlamlı bir merkezi kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti.

Yahyalı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra ilçe belediye başkanlarının katılımıyla yoğun yağış altında gerçekleştirilen temel atma törenine vatandaşların ilgisi büyüktü. Törende ilk konuşmayı yapan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Oztürk yaptı.

Altyapı kentsel planlama ekibi Kahramanmaraş'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmaların sürdüğü mahallelerde yapılan incelemeler sırasında vatandaşlar ile sohbet eden Mustafa Oztürk, elde edilen bilgilerin kapsamında yaşanan sorunların çözümü için Kahramanmaraş'ta olduklarını söyledi.

Esat Oztürk Haberi

Esat Oztürk


Törende ilk konuşmayı yapan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Oztürk, ilçelerine böylesine önemli ve anlamlı bir merkezi kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti. 

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yoğun yağışa dikkat çekerek, 'Rahmet altında rahmetli ve bereketli bir işin temelini atıyoruz' dedi.  Konuşmasında 1,5 yıl önce yürürlüğe giren ve 'Bütünşehir Yasası' olarak bilinen yasanın faydalarına değinen Başkan Özhaseki, son bir yıl içinde 5 kez Yahyalı'ya geldiğine vurgu yaparak, "Buraya her geldiğimde Esat Başkanla ve diğer yetkililerle biraraya gelerek Yahyalı'nın nelere ihtiyaç duyduğunu tespit ettik ve çalışmalara başladık. Bunlar artık ete kemiğe bürünür hale geldi. TOKİ bölgesinin benim su sorununu hallettik, Kirazlıbağ-Yahyalı yolunu yaptık. Şehir içinde asfalt eksiklerini giderdik. Yepyeni bir Meydan için çalışmalara başladık. 


Tamamlandığında...