05 / 05 / 2024

Esatpaşa Konutları Ataşehir

Esatpaşa Konutları Ataşehir

Esatpaşa Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alan Esatpaşa Konakları satılık daire fiyatları 260 bin liradan başlangıç gösteriyor

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Ataşehir Esatpaşa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parseller, 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parsel ve 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Ataşehir'deki İller Bankası arazisinde yükseklik 20'den 9'a düşürüldü!

İstanbul Ataşehir’deki İller Bankası arazisine 20 katlı konutlar yapılmasının önünü açan plan değişikliğinin iptal edilmesinden 4 yıl sonra yükseklik 9 kata düşürüldü ve yeni plan hazırlandı...

Ataşehir Esatpaşa kurasız konut satışı 2019!

Ataşehir Esatpaşa kurasız konut satışı 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ İstanbul Ataşehir Esatpaşa başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Ataşehir Esatpaşa projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi ve yüzme havuzu inşa edecek, projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Ataşehir Modern İzmir nerede?

Gergül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ataşehir Modern İzmir projesinde satışlar 3 Kasım'da başlıyor. Peki çevreyoluna 1 dakika uzaklıkta inşa edilen Ataşehir Modern İzmir nerede?

Ataşehir Esatpaşa imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi, 2547 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı..

İş Yatırım Ataşehir Şubesi açılıyor!

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., İstanbul Ataşehir'de İş Yatırım Ataşehir Şubesi açmaya karar verdi. 

2016 Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası nerede?

Ödemelere göre 20 yıla kadar vade sağlanan proje Kadıköy Belediyesi katkılarıyla inşa ediliyor. Peki 2016 Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası nerede?

Ataşehir Esatpaşa'da 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediye BaşkanlığI Ataşehir ilçesi Esatpaşa Mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. 19 Temmuz Salı günü ihalesi yapılacak olan taşınmazın bedeli 3 milyon 894 bin TL olarak belirtildi.

Ataşehir Finans Kule kira sözleşmesi yenilendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ataşehir Finans Kule Binası kira sözleşmesi yayınlandı.

Esatpaşa Konutları Ataşehir Haberi

Esatpaşa Konutları Ataşehir

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alan Esatpaşa Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Esatpaşa Konakları projesi toplam 80 adet konuttan meydana geliyor. Ataşehir Esatpaşa Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Esatpaşa Konakları güncel fiyatları 260 bin liradan başlayarak yükseliyor. Dairelerin alanlarının 80 metrekare tasarlandığı projede 3 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı.


Esatpaşa Konakları ne zaman teslim?

Esatpaşa Konakları ne zaman teslim sorusuna hemen yanıtı veriliyor. Esatpaşa Konakları projesi kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.


Banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunan Esatpaşa Konutları Ataşehir'in sosyal olanakları arasında hidrofor, asansör, görüntülü konuşma sistemi, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark ve güvenlik yer alıyor.


Ataşehir Esatpaşa Konakları satış ofisi!

Esatpaşa Konakları ulaşım: Esatpaşa Mahallesi Gülşen...