05 / 05 / 2024

Esen Plastik adana

Esen Plastik adana

Esen Plastik A.Ş, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından onaylanan 'akreditasyon belgesi' ile kendi bünyesinde akredite deney hizmetleri vermek üzere kurduğu yeni laboratuvarlarını hayata geçirdi.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki gayrimenkulünü 9 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Esen Plastik, Menemen'de yeni fabrika kuracak!

Esen Plastik, Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımına başlayacağı yeni fabrikasıyla kapasitesini ve ürün gamını genişletecek. Esen Plastik, sağlam hamleleri ve yapacağı yeni yatırımlarla adından söz ettirmeye devam edecek.

Menemen Plastik İhtisas OSB sanayi tesisleri inşa edecek!

Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, en yeni tekniklerle donatılmış altyapısı ile plastik sanayinin hizmetine girecek olan MPİOSB'de sanayi tesisleri inşaatlarına yoğun bir şekilde başlandığını açıkladı.

Menemen Plastik OSB'de ilk ruhsat verildi!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e verildi. Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen yakın zamanda inşaatların başlayacak olmasının heyecanını taşıdıklarını ifade etti.

Menemen Plastik OSB’de fabrika inşaatları başlayacak!

Plastik alanında Türkiye'nin tek ihtisas sanayi bölgesi olan ve yaklaşık 5 bin kişilik istihdam oluşturması hedeflenen Menemen Plastik İhtisas OSB'nin Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, 2015'e borçsuz girdiklerini dile getirdi

Menemen Plastik İhtisas OSB yatırımcının yeni cazibe merkezi oldu!

Menemen Plastik İhtisas OSB Başkanı Salih Esen, "Bölgenin yüzde 84'ü sanayicilere tahsil edildi. Geriye 9 parsel kaldı. Bu yılın ortalarında ilk etapta ikisi büyük diğer ikisi de orta ölçekli olmak üzere 4 tesisin inşaatına başlanacak" dedi

Adana, sektörel çeşitlilikle büyüyor!

Adana'da ekonominin bel kemiğini tarımın yanı sıra tekstil, kimya, enerji ve plastik sektörlerindeki gelişmeler oluşturuyor. Büyük yatırımlara da ev sahipliği yapan kent, teşvikte 2'nci Bölge'de olmanın dezavantajının avantaja dönüştürüyor...

Esen Plastik deney hizmetleri vermek için laboratuvar kurdu!

Esen Plastik A.Ş, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından onaylanan 'akreditasyon belgesi' ile kendi bünyesinde akredite deney hizmetleri vermek üzere kurduğu yeni laboratuvarlarını hayata geçirdi.

Menemen plastik OSB'de ilk inşaatlar 3 ay sonra başlıyor!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, kamulaştırma çalışmalarını 4 yıl süren zorlu bir maratonun ardından aştıklarını söyledi

Fiyaka Esenşehir projesinden son görüntüler!

Havadanemlak.com ekibi Fiyaka Esenşehir projesinin son halini havadan fotoğrafladı...

Adana´da konutun metrekare satış fiyatı 597 liraya yükseldi!

Konut satış fiyatlarının geçen ay en çok arttığı il Adana, en çok düştüğü il ise Bursa olarak belirlendi

Adana´da 3 milyon 98 bin TL´ye icradan satılık tarla!

Adana 13. İcra Müdürlüğü, Yüreğir ilçesi, Danişment Köyü, Avratmezarı Mevkii´nde bulunan 597 bin 900 metrekarelik tarlayı satışa çıkardı

Esen Plastik adana Haberi

Esen Plastik adana


Esen Plastik A.Ş, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından onaylanan 'akreditasyon belgesi' ile kendi bünyesinde akredite deney hizmetleri vermek üzere kurduğu yeni laboratuvarlarını hayata geçirdi. Adana Fabrikası'nın yanı sıra İzmir'de bin metrekare alan üzerinde kurulu ek fabrika tesisini tamamen 'akredite laboratuvarı' için tahsis eden Esen Plastik, böylece sektöre yepyeni bir hizmet sundu. 

Akreditasyon belgesinin en önemli özelliğinin, yeni laboratuvarlarda yapılacak deney ve sonrası verilecek raporun, dünyanın her yerinde geçerli olması olduğu belirtildi.


Sektöre de hizmet verecek

Öncelikle kendi ürünlerinin deneylerini TS EN ISO/IEC 17025 akreditasyon standardına uygun olarak test etmek ve belgelendirmek üzere yola çıkan Esen Plastik, Ege Bölgesi ve Türkiye'de bulunan plastik sektöründeki firmaların da test ve deneylerini yaparak, ürünlerinin dünya standartlarına uygunluğunu, vereceği akredite rapor ile belgeleyecek.

Esen Plastik Yönetim Kurulu Başkan...