05 / 05 / 2024

esen plastik boru fuarı

esen plastik boru fuarı

Esen Şirketler Topluluğu kuruluşu Esen Plastik, İstanbul CNR Expo Center'da düzenlenen ve 4 gün süren "4'üncü Boru ve Ek Parçaları Fuarı"nda, altyapı ve üstyapı sektörü için ürettiği Esen koruge, PE 80 doğalgaz boruları, PVC temiz su boruları, drenaj boru

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Fatih Asal, Wavin Pilsa'nın Genel Müdürü oldu!

Avrupa’nın lider plastik boru ve sistem çözümleri üreticisi Wavin’in Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi Wavin Pilsa’nın Genel Müdürlüğüne 1 Temmuz itibarıyla Fatih Asal getirildi.

Çağdaş Yapı Grup Bodrum'da kokteyl düzenledi!

BODRUM'da bir inşaat markasının düzenlediği kokteylde, demir çubuk, plastik boru, tuğla, kova, teneke, sac ve porselen gibi inşaat malzemelerinden orkestra oluşturan müzisyenler, 45 dakika canlı performans yaptı.

Sakarya Erenler'de 10.9 milyon TL'ye satılık fabrika!

T. C. Sakarya 1. İcra Dairesi, Sakarya Erenler Mahallesi'nde bulunan plastik boru üretimine yönelik fabrika binaları ve müştemilatlarını satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon 932 bin 22 TL olarak belirlendi.

Esen Plastik, Menemen'de yeni fabrika kuracak!

Esen Plastik, Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımına başlayacağı yeni fabrikasıyla kapasitesini ve ürün gamını genişletecek. Esen Plastik, sağlam hamleleri ve yapacağı yeni yatırımlarla adından söz ettirmeye devam edecek.

Menemen Plastik İhtisas OSB sanayi tesisleri inşa edecek!

Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, en yeni tekniklerle donatılmış altyapısı ile plastik sanayinin hizmetine girecek olan MPİOSB'de sanayi tesisleri inşaatlarına yoğun bir şekilde başlandığını açıkladı.

Menemen Plastik OSB'de ilk ruhsat verildi!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e verildi. Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen yakın zamanda inşaatların başlayacak olmasının heyecanını taşıdıklarını ifade etti.

Plastik boru sektörü, inşaatta yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Günümüzde plastik kullanımı tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de her geçen gün artarak ilerliyor. Türkiye 'nin plastik borularının, global pazardan da talep gördüğü belirtildi.

Pakplast ile yurtdışında prestijli projelere imza attık!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç farklı kategoride üretim yapan Pakpen, plastik boru markası Pakplast ile yurtdışındaki projelerde yer aldı.

Menemen Plastik OSB’de fabrika inşaatları başlayacak!

Plastik alanında Türkiye'nin tek ihtisas sanayi bölgesi olan ve yaklaşık 5 bin kişilik istihdam oluşturması hedeflenen Menemen Plastik İhtisas OSB'nin Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, 2015'e borçsuz girdiklerini dile getirdi

Pakpen Plastik Boru 7. Kupon ödemesi faiz oranını yayınladı!

Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları San. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pakpen Plastik Boru 7. Kupon ödemesi faiz oranını yayınladı.

Ege Yıldız Türkiye'nin en fazla bayi ağına sahip!

TÜRKİYE'NİN en fazla bayi ağına sahip markası Ege Yıldız, plastik boru sektöründe, 55 yıldır hizmet ve kalite anlayışı ile adı güvenle özdeşleşmiş bir marka olarak öncülüğünü sürdürüyor.

Formül Group büyümeye devm ediyor!

Yaklaşık 22 yıldır plastik boru ve bağlantı parçaları sektöründe hizmet gösteren Formül Group, emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Formül Group Genel Müdür Yardımcısı Fahri Kumbul firmanın gelişimi i hakkında açıklamalar yaptı.

esen plastik boru fuarı Haberi

esen plastik boru fuarı

Türkiye'nin doğalgazda yaşadığı gelişme, yatırım ve inşaat sektöründeki yeni projelerin sektörle paylaşıldığı fuarda Esen standına yerli ve yabancı kuruluşlar da yoğun ilgi gösterdi. Fuarda katılımcılar, kuraklığa karşı tarımsal sulamada giderek daha büyük pay alan damlama sulama sistemleriyle, aşınma ve yıpranma nedeniyle sanayi ve evsel atıkların yeraltı sularına karışmasına neden olan beton altyapı sistemlerine uzun ömürlü ve çevreci bir alternatif yaratan Esen koruge boru sistemleri hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Öte yandan Esen Şirketler Topluluğu kuruluşu Esen Profil ise TÜYAP Beylikdüzü'nde düzenlenen ve 4 gün süren "İstanbul Pencere 2008" 9'uncu Pencere, Cam Teknolojisi, Aksesuvar, Yan Sanayi ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı'nda geniş bir ürün yelpazesiyle tüketici ve profesyonel ziyaretçilerle buluştu. Esen Profil'in 320 metrekarelik standında, titanyum 70 serisi, milenyum serisi, asma...