17 / 05 / 2024

esenler belediyesi güzel esenler

esenler belediyesi güzel esenler

Esenler Belediyesi tarafından başlatılan Güzel Esenler projesi ile Esenler'de yer alan binaların dış cepheleri değiştiriliyor...

İBB ve Esenler Belediyesi arasında gayrimenkul satışı tartışması!

İBB ve Esenler Belediyesi arasında halk ekmek tartışmasının ardından gayrimenkul satışı krizi başladı. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı konuya ilişkin konuştu.

İBB'nin Esenler Belediyesi'ne tahsis ettiği alanda cemevi mi yapılacak?

Esenler Belediyesi, 2019'da Alevi kurumlarına verdiği ilçede yer ve cemevi sözünü tutmazken, İBB’nin 20 seneliğine belediyeye tahsis ettiği yeri adres şeklinde gösterdi. 

Esenler Belediyesi'nde ihalesiz ve bedelsiz tesis devri tartışması!

Esenler Belediyesi, Sayıştay’ın ihalesiz ve bedelsiz olarak özel firmaya protokolle devredilmesini mevzuata aykırı bulmasına rağmen ilçedeki geri dönüşüm işi için yine protokol yapmak üzere meclis kararı verdi. CHP'li Meclis Üyesi Kemal Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Esenler Belediyesi'nin Hazine'ye devredilen arsaları mecliste!

Esenler Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Esenler Belediyesi’nin borçlarına karşılık daire verme kararına CHP’den tepki!

Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan prim ve vergi borçlarına karşılık olarak Ömür İstanbul projesinde kendisine ait çok sayıda konutu vermeyi planlayan Esenler Belediyesi'ne CHP'den tepki geldi.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanarak iç döşeme çalışmaları devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nde sona gelindi.

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarında kaba inşaat çalışmalarını tamamladı

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarını tamamlıyor.

esenler belediyesi güzel esenler Haberi

esenler belediyesi güzel esenler
Güzel Esenler projesiyle, Esenler ilçesinde yer alan 140'tan fazla binanın dış cephesi değiştiriliyor. Bu projeyle birlikte, ilçenin çehresi kötü görüntüden kurtulacak. Binaların değişen dış cepheleriyle birlikte, şehir estetiğine yakışan yeni cephelere...