01 / 05 / 2024

Esenler Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Esenler Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Esenler Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sevil Yıldırım, Mahmut Yıldız, Abdulhadi Yıldırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Kalkan tarafından kuruldu.

Pace Property Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pace Property Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Bölücek tarafından kuruldu.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

İmarex Global Emlak İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmarex Global Emlak İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Vanlı, Hadıa Hassoun ve Onut Sancar ortaklığında kuruldu.

Tof Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tof Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Keskin tarafından kuruldu.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dakik Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dakik Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Levent Özkan tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da kuruldu.

Keleş Emlak İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Emlak İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Engin Keleş tarafından 120 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla’da kuruldu.

Anatolıan Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolıan Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Akçimen tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde kuruldu.

Mizan 34 Emlak İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizan 34 Emlak İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Cezmi Kaplan ve Mehmet Emin Çiftçi tarafından 100 bin TL sermaye ile Zeytinburnu'nda kuruldu.

BS Emlak İnşaat Otomotiv Restaurant Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BS Emlak İnşaat Otomotiv Restaurant Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Murat Ertan tarafından kuruldu.

EFR Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFR Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Ali Çiftci tarafından 12 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Esenler Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Esenler Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Esenler Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sevil Yıldırım, Mahmut Yıldız, Abdulhadi Yıldırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta kuruldu. 


Esenler Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, yapar. 2.Her türlü dekorasyon tanzim ve yapımı, dekorasyon malzemelerinin imalatı ve mimari tasarımı, taahhüt, peyzaj mimarisi, iç ve dış mimarlık , çevre tasarımı ve düzenlenmesi, yapar. 3.Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında kamu kuruluşlarının açmış olduğu bilumum ihalelere girer. 4.Konusu ile ilgili yurt içinde ve...