08 / 05 / 2024

esenler giyim kent

esenler giyim kent

Tarihi yarımadadaki hazırgiyimcileri Giyimkent'e çekmek için Başbakan'ın çağrısı da yetmeyince arayışlar sürüyor. Umutl bu kez temin, üretim ve satışın bir arada olacağı kümelenme modelinde.

Mustafa Varank: Akıllı şehrin ilk adımı Esenler!

'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'nde açıklamalar yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Esenler'de 8 milyon metrekarelik bir alanda, akıllı şehir uygulamalarının hem yaşandığı hem de kent sakinleriyle birlikte geliştirildiği bir yaşam alanını beraber inşa edeceğiz" dedi.

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabacak ve Zafer Kapan tarafından kuruldu.

Esenler depreme hazırlanacak!

Esenler Kent Konseyi'nde yarın bir şehrin depreme nasıl hazırlandığını anlatılacak. Seminere Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener katılacak.

Esenler'deki 25 bin riskli konut yeniden inşa edildi!

Esenler Kent Konseyi’nde konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçedeki riskli 100 bin konuttan 25 bininin yeniden yapıldığını söyledi.

Tevfik Göksu: Esenler'in 100 yıllık planlamasını yapacağız!

Esenler Kent Konseyi’nde, Esenler'in 100 yıllık planlamasını yapacaklarını açıklayan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Askeri bölge için plandan tasarıma değil tasarımdan plana geçmek istiyoruz ve bu plan için herkesi dinliyoruz" dedi.

Anta ve Freddy Bursa Kent Meydanı'nda mağaza açtı!

Dünyaca ünlü spor giyim markaları Anta ve Freddy, Neo Trend tarafından Türkiye'ye getirildi. İlk Anta ve Freddy mağazasıysa Bursa Kent Meydanı'nda açıldı.

Taşkent Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taşkent Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Abdulkerım Önecek Müdürlüğü'nde 18 milyon 900 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Esenler, Oruçreis Mahallesi' nde kuruldu.

Es Kent Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Es Kent Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 650 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te, Esenler'de Burhan Conoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Çocuk, kent ve yerel yönetimler sempozyumu 16 Ekim'de!

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümü, Marmara Belediyeler Birliği’yle ortak olarak, Esenler Belediyesi sponsorluğunda 16 Ekim'de Çocuk, Kent ve Yerel Yönetimler Sempozyumu düzenliyor.

Batıkent Uzayçatılı Pazaryeri 36 aylığına kiraya verilecek!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı Batıkent Uzayçatılı Pazaryeri içerisinde bulunan giyim ve hediyelik eşya fuarını aylık 50 bin lira bedelle kiraya verecek. İhale 19 Şubat 2014 tarihinde saat 12:00 'de gerçekleştirilecek...

Civil Çocuk Giyim 42. mağazasını Ankara'da açtı!

Her ay farklı bir ilde şube açan ve yeni sezonda özel kampanyalar ile bin metrekare alan üzerinde hizmet vermeye başlayan Civil Çocuk Giyim; Türkiye genelinde 42. mağazasını Başkent Ankara’da açtı.

Giyimkent Esenler'in havadan videosu!

Giyimkent Esenler'de yer alıyor. Giyim sektöründe yer alan firmaların bir araya toplandığı Giyimkent'in kaba inşaatı 2000 yılında tamamlandı. Doğalgaz dahil bütün alt yapı çalışmaları biten Giyimkent 2002 yılında faaliyete geçmiştir.

Doğuşkent Sitesi'nde 175 bin TL'ye daire ve Esenler'de 1 milyon TL'ye 3 arsa icradan!

T.C. Bakırköy 8. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul Maltepe'deki Doğuşkent Sitesi'ndeki daireyi 175 bin TL'den ve Esenler'deki 3 arsayı toplam 1 milyon 21 bin 350 TL'le ayrı ayrı satışa çıkardı. Satış, 04 Mayıs 2012 Cuma günü gerçekleştirilece

esenler giyim kent Haberi

esenler giyim kent


TÜRKİYE'DE hazırgiyimin merkez üssü olması amacıyla kurulan Giyimkent, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağırılarına rağmen bile bir türlü hazırgiyimcilerin ilgisini çekmedi. Doluluk oranı sadece yüzde 30'larda bulunan Giyimkent'e hazırgiyimcileri çekmek için şimdi başka bir model üzerinde çalışılıyor. Esenler Atışalanı'ndaki 10 bin işyeri kapasiteli bölgede, hammaddenin temini, tedariği, yan sanayi, üretim, satış, pazarlama, eğitim ve dış pazarlara açılımın birarada olduğu `kümelenme modeli'nin oluşturulması çalışmalarına başlandı. Sistemin oturması için 6 yeterli olacağı söyleniyor.


KONUYLA ilgili açıklama yapan Giyimkent Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çınar, kümelenme modelinin dünyada yeni bir yaklaşım olduğunu, bu yöntemi Giyimkent'te kullanacaklarını ifade etti. Çınar `Firmalar bu modelle topluca hammadde tedarik edebiliyor. Bir...