03 / 05 / 2024

esenler kemer inşaat kazası

esenler kemer inşaat kazası

İstanbul Esenler’de bir inşaatın istinat duvarının çökmesiyle yolda göçük meydana geldi. İnşaat sahasının çevresinde bulunan binalar tedbir amaçlı boşaltılırken, evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlar sokağa döküldü.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

İstanbul Göktürk'teki 300 dönümlük deprem toplanma alanında inşaat tam gaz! 

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden sonra toplanma alanları sık sık gündeme geldi. Kemer Country'de AFAD’ın acil durum toplanma alanı şeklinde belirlediği yerlerden. Bu alanda lüks konut inşaatı sürüyor. İşte ayrıntılar...

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. kuruldu!

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu.

Sarıkemer İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkemer İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de  17 milyon TL sermaye bedeli ile Dome Maison Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Ş ve Kuvarz Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Esenler'de kafaları karıştıran inşaat!

Dört Yaka Esenler Meydan projesinde “fazla inşaat hakkı” iddiaları gündem oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) tespit ettiği imara aykırılıklar ve usulsüzlüklere karşın projenin inşaatı devam ediyor. 

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi 6 Nisan'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi 6 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yusufeli Barajı'nın inşaatı yüzde 60 oranında tamamlandı!

Artvin’in Yusufeli ilçesinde çift eğrilikli beton kemer kategorisinde Türkiye’nin en yüksek, dünyanın ise üçüncü en yüksek barajı olacak şekilde hayata geçirilen Yusufeli Barajı inşaatında yüzde 60’lık seviye tamamlandı.

ESN Esenler Yapı İnşaat İstanbul'da konut yapacak!

ESN Esenler Yapı İnşaat ENS Twin Tovvers'ı inşa ediyor. ESN Esenler Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Demir, Elazığ'dan sonra İstanbul'da konut projesi inşa edeceğini belirtti.

Yusufeli Barajı ve HES inşaatında son durum!

Artvin'de yapımı tamamlandığında Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek kemer barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES inşaatında yüzde 58 fiziki gerçekleşme sağlandı.

İzmit Kemer Camii’nin inşaatı imara aykırı mı?

İzmit Tepeköy’de yıktırılıp yeniden yapılan Kemer Camii’nin inşaatının imara aykırı olduğunu ve arazisine tecavüz edildiğini söyleyen Yüksel Korkmaz, “Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi ancak karar uygulanmıyor” dedi.

Batman'da inşaat işçileri güvenlik kurallarına uymuyor!

Batman’da güvenlik kurallarına uymayan işçiler kentteki bazı inşaat çalışmalarında baret ve kemer takmadan çalışarak tehlikelere aldırış etmiyor.

esenler kemer inşaat kazası Haberi

esenler kemer inşaat kazası

İstanbul Esenler’de bir inşaatın istinat duvarının çökmesiyle yolda göçük meydana geldi. İnşaat sahasının çevresinde bulunan binalar tedbir amaçlı boşaltılırken, evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlar sokağa döküldü.


Olay, saat 02.00 sıralarında Kemer Mahallesi 905 Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre bir bina inşaatının istinat duvarının çökmesiyle yolda göçük meydana geldi. Göçük esnasında inşaatın yanında bulunan binalarda sallantı ve çatırtı seslerinin gelmesi üzerine binalar tedbir amaçlı boşaltıldı. Evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlar sokağa döküldü. İhbar üzerine olay yerine polis itfaiye ve zabıta ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri çökme tehlikesi olan binaların önüne şerit çekerek inşaat alanında inceleme yaptı. Bu sırada inşaat temelinde bir su borusunun patlaması daha büyük bir tehlike oluşturmasına neden oldu. Olay yerine gelen İSKİ ekiplerinin suyu kesmesiyle tehlikenin...