28 / 04 / 2024

Esenler şehir parkı nerede

Esenler şehir parkı nerede

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçen yıl yapılacağı müjdesini verdiği "Yeni Şehir Projesi" için Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında yapılan protokol İBB Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi.

Esenler'in tarihi projesin ilk imzalar atıldı!

Esenler'in tarihini ve talihini değiştirecek dev projenin startı verildi. Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm ve dünyanın üçüncü, Türkiye'nin en büyük şehir parkı projesinin protokolü, İdris Güllüce ve Mehmet Tevfik Göksu tarafından imzalandı.

Esenler Şehir Parkı'nın inşaatı ne zaman başlıyor?

Milli Savunma Bakanlığı'nın tahsis ettiği 8.7 milyon metrekarelik arazide Esenler Belediyesi'nce yapılacak dev park için çalışmalar başladı. Alanın 2.5 milyon metrekarelik alanına yapılacak park, dünyanın en büyüklerinden biri olacak.

Esenler'e dünyanın en büyük üçüncü şehir parkı inşa edilecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dünyanın en büyük üçüncü şehir parkının İstanbul Esenler’e inşa edileceğini müjdeledi. Parkın '2,5 milyon metrekare' olacağını belirten Başbakan “Esenler’e hayırlı olsun. Çevreci geçinenlere de bir mesaj olsun” dedi.

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

İstanbul şehir parkının inşaatı bu yıl başlayacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tasarladığımız park ve rekreasyon uygulamalarımızın en büyüklerinden biri olan İstanbul’daki şehir parkının inşasına başlayacağız." dedi. 

İstanbul'un dev şehir parkı 2018'de tamamlanacak!

İstanbul'a dev şehir parkı müjdesini veren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, parkın 2018'de tamamlanacağını söyledi.

İstanbul’a dev şehir parkı geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı 1. Su Konseyi Toplantısı’nda  İstanbul'a dev şehir parkı yapacaklarını duyurdu. Eroğlu: ''New York'taki Central Park'ın 3 misli büyüklüğünde 'Kanuni Sultan Süleyman Parkı'nı hazırladık" dedi.

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi!

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi 298 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+2'ye kadar konut seçenekleri sunulan projede konutların yanı sıra villalar da yer alıyor...

Kaleardı Şehir Parkı tamamlanıyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar yoğun bir tempoyla sürerken, parkın yapımında oldukça büyük mesafe kat edildi.

Başakşehir Park Mavera 3 konut fiyatları!

Başakşehir Park Mavera 3 konut fiyatları 213 bin TL'den başlayarak değişiyor. Park Mavera 3 projesinde 723 daire yer alıyor...

Başakşehir Park Mavera 3 Makro fiyatları!

Başakşehir Park Mavera 3 Makro fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Proje Makro ve TOKİ ortaklığıyla toplam 723 konut olarak inşa ediliyor...

Başakşehir Park Mavera 3 satış fiyatları!

Başakşehir Park Mavera 3 satış fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3 projesi Şubat 2020'de teslim ediliyor...

Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi!

Park Mavera 3 projesi Makro ve TOKİ ortaklığıyla Başakşehir Kayaşehir'de inşa ediliyor. Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi ne zaman?

Başakşehir Park Mavera 3 daire fiyatları 2017!

Başakşehir Park Mavera 3 daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3 projesi Şubat 2020'de teslim ediliyor...

Esenler şehir parkı nerede Haberi

Esenler şehir parkı nerede

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçen yıl yapılacağı müjdesini verdiği, 8 milyon 700 bin metrekare üzerine inşa edilecek "Yeni Şehir Projesi" için Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında yapılan protokol İBB Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısının 3'üncü birleşimi Saraçhane'deki merkez binada gerçekleşti. Meclis'te "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı" olarak adlandırılan "Yeni Şehir Projesi"nin hayata geçmesi için ilk adım atıldı. Esenler'de askeri alan olarak bilinen 8 milyon 700 bin metrekare üzerinde kentsel dönüşüm çalışmaları ve şehir parkı yapılmasına ilişkin protokolün imzalanmasını içeren rapor oylamaya sunuldu. Rapor, AK Partili Meclis üyelerinin "evet", CHP'li Meclis üyelerinin "ret" oyuyla oy çokluğuyla kabul edildi.  


Alınan karara göre, Esenler'de askeri alan olarak bilinen 8 milyon 700 bin metrekare...