19 / 05 / 2024

Esentepe Mahalle Meydanı ne zaman açılacak

Esentepe Mahalle Meydanı ne zaman açılacak

Bahçelievler, Kazımpaşa ve Kemalpaşa’dan sonra şimdi de Esentepe farklı konseptiyle tasarlanan yeni meydanına kavuşuyor.Geçen ay ihalesi yapılan Esentepe Mahalle Meydanı projesinde ilk kepçe vuruldu.

Murat Kurum: Kanal İstanbul'da mahalle kültürü yaşatılacak!

Kağıthane Meydanı açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul'da mahalle kültürünün yaşatılacağı mekanlar oluşturulduğunu dile getirdi.

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nin imar planıyla ilgili üzerine çalışılan güncelleme planlarıyla ilgili mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı!

Kepez Belediyesi, Fatih, Göçerler, Çamlıbel ve Esentepe Mahallesi sakinlerine tapu ve konforlu konutlarını kavuşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı. 

Sultangazi Esentepe'de imar protestosu!

Sultangazi Esentepe Mahallesi sakinleri yeni imar planını protesto etti. belediye başkanı ile görüşmek isteyen mahalle sakinleri Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile toplu olarak görüşmeyi başardı.

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

AND Pastel Esentepe 2017 güncel fiyat listesi!

AND Pastel Esentepe 2017 güncel fiyat listesi 316 bin TL'den başlıyor. ''Yeni Nesil Mahalle'' sloganıyla yükselen AND Pastel projesinde birinci etap Haziran 2018 tarihinde teslim edilecek...

Serdivan'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi!

Serdivan Belediyesi ‘Her Mahalleye Bir Meydan Projesi’ kapsamında Kemalpaşa Mahallesinde hizmete soktuğu mahalle meydanı projesinden sonra otopark sorununa da el atıyor.

Arnavutköy Sazlıbosna Mahalle Meydanı yenilendi!

Arnavutköy Belediyesi'nin yoğun çalışmalarla yenilediği Sazlıbosna Meydanı Arnavutköylü vatandaşların hizmetine açıldı.

Yeşilbayır Mahalle Meydanı’nın temeli atıldı!

Yeşilbayır Mahalle Meydanı temel atma töreni yapıldı, gerçekleşen temel atma törenine Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı da katıldı.

Döşemealtı'na yeni meydan geliyor!

DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından Çığlık-Orta Mahalle'de devam eden kent meydanı ve çok amaçlı kapalı pazar yeri inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Kocasinan Yeni Mahalle dönüşüyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile birlikte Yeni Mahalle meydanında yapımı devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Batman'daki 6 mahalle kentsel dönüşüm bekliyor!

Batman'ın eski mahalleleri olarak bilinen Şirinevler, Cumhuriyet, Meydan, Yeni Mahalle, Aydınlıkevler ve Kısmet mahallesinde oturanların gözü kentsel dönüşümde.

Osmangazi Dağakça’ya meydan ve hizmet binası müjdesi!

Dağakça Mahallesi köy hayrına katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapılacak olan meydan ve hizmet binasının detaylarını mahalle sakinleri ile paylaştı.

Esentepe Mahalle Meydanı ne zaman açılacak Haberi

Esentepe Mahalle Meydanı ne zaman açılacak

Bahçelievler, Kazımpaşa ve Kemalpaşa’dan sonra şimdi de Esentepe farklı konseptiyle tasarlanan yeni meydanına kavuşuyor.Geçen ay ihalesi yapılan Esentepe Mahalle Meydanı projesinde ilk kepçe vuruldu. Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kazımpaşa, Bahçelievler, Kemalpaşa ve Arabacıalanı mahallelerinden sonra Esentepe’de de meydan projesine başladıklarını, projenin tamamlanması ile birlikte bölgenin yeni bir sosyal alana daha kavuşacağını söyledi.


HALKIN YENİ DURAĞI

E-5 karayolu üzerinde Esentepe-Sakarya Üniversitesi giriş kavşağındaki 5 bin m2likalanda kurulacak meydan; açık otoparkı, sosyal donatıları, dinlenme alanları ve kafeteryası ile bölge halkının yanı sıra şehirlerarası seyahat için bu güzergahı kullanan vatandaşların da yeni durağı olacak. 1600 m2 özel baskı beton uygulaması ve 3 bin 300 m2 çim alandan oluşacak meydanın peyzajı ise yılın her günü yeşilliğini koruyan bitkiler kullanılarak yapılacak.


ESENTEPE MUHTARLIĞI DA MEYDANDA

Proje kapsamında...