14 / 05 / 2024

esenyrut belediyesi banka hesapları haciz

esenyrut belediyesi banka hesapları haciz

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktardığı ileri sürüldü...

Sakarya'daki tarihi banka binası restore edilerek müzeye dönüştürülecek!

Sakarya'da 14 Ocak 1913'te Türk İslam Bankası olarak kurulan ve daha sonra adı Türk Ticaret Bankası olarak değiştirilen kurumun tarihi binası, Adapazarı Belediyesi'nin girişimleriyle aslına uygun şekilde restore edilerek müze banka olarak faaliyet gösterecek...

VakıfBank’tan 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne haciz' açıklaması!

VakıfBank, İstanbul Büyükşehir Belediyesi hesaplarının alacaklı bir firma tarafından haczedilmesi sonrasında banka ve yöneticileri hakkında yapılan açıklamalar ve bu konuda çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Esenyurt Belediyesi'nin banka hesaplarına haciz mi kondu?

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktardığı ileri sürüldü...

Bakırköy Belediyesi 8 adet ATM'yi kiraya verecek!

Bakırköy Belediyesi Başkanlığı,  8 adet alana konulacak Banka ATM Kabin yerlerini kiraya verecek.

Şehitkamil Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Şehitkamil Belediyesi; emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemeleri konusunda vatandaşları uyardı. Ödemelerin 30 Kasım 2015 mesai bitimine kadar nakit, kredi kartı, posta, banka ve online olarak yapılabileceği belirtildi.

Seferihisar Belediyesi'nin 477 gayrimenkulüne haciz kondu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yüz milyonları aşan borçlarına karşın İzmir'de CHP'li Seferihisar Belediyesi'nin banka hesaplarına ve 477 parça gayrimenkulüne haciz kondu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 26 bin aileye bayram hediyesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların teşhir edilmesini önlemek amacıyla, bayram paralarını yine aile fertleri adına açılan banka hesaplarına yatırdı. Paralar 21 Temmuz Pazartesi gününden itibaren çekilebilecek.

Şehitkamil Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda vatandaşları uyardı. Ödemeler 31 Mayıs 2014 mesai bitimine kadar nakit, kredi kartı, posta, banka ve online olarak yapılabilecek...

Esenler Belediyesi tüm tarihi eserleri restore edecek

ESENLER Belediyesi, ilçedeki tarihi eserleri gün yüzüne çıkarmak için harekete geçti

Silivri Belediyesi'nden satılık 92 arsa!

Silivri Belediyesi 92 adet arsa satışa çıkardı

Şahinbey Belediyesi 3 adet gayrimenkul satacak!

Şahinbey Belediyesi 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

TOKİ Bursa'da ilk gelene konut verince banka önünde nöbet başladı!

TOKİ Bursa'da yaptırdığı konutlardan 27'sini ilk gelene vereceğini açıkladı banka şubesinin önünde nöbet başladı

Sincan Belediyesi arsa satacak!

Sincan Belediyesi Yenikent Atatürk Mahallesi'nde arsa satacak

esenyrut belediyesi banka hesapları haciz Haberi

esenyrut belediyesi banka hesapları haciz

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktarıyor.

Yeni Şafak'ta yer alan ahbere göre; bu sebeple kamu hizmeti gören firmalar, “kamu yararına hesap” bahanesiyle mağdur edildiği gibi, belediye de milyonlarca TL'lik faiz yüküyle karşı karşıya kalıyor.

Esenyurt Belediyesi’nin mağdur ettiği firmalardan birisi de Yeşil Adamlar Atık Yönetimi A.Ş oldu. Geçmiş dönemde açılan çevre temizliği ve çöp toplama ihalesini alan firma, 3 belediye başkanı değişmesine rağmen kamu yaranına hizmetini kesintisiz şekilde sürdürdü. 2019 Mart seçimleri araya girdi ve belediye el değiştirse de firma aldığı ihalenin gereğini yerine getirerek hizmet sağlamaya devam etti. 

FİRMAYA HİÇ ÖDEME YAPILMADI

Ancak CHP’li belediye, geçmiş dönemden kalan borcu ödemediği gibi kendi döneminde verilen...