08 / 05 / 2024

esenyurt 2+1 kiralık daire

esenyurt 2+1 kiralık daire

Esenyurt kiralık daire fiyatlarını araştırdık. Markalı konut projelerinde kiralar 400 TL'den başlıyor, bin 400 TL'ye kadar çıkıyor. İşte Esenyurt kiralık daireler ve Esenyurt kiralık daire fiyatları...

Nuvo Dragos’ta 2+1'lere özel kampanya!

Özderici GYO tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde özel kampanya başladı. 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 15 peşin, 120 ay 4.000 TL aylık ödemelerle satılıyor.

Akkök Grubu 1,2 milyar liralık yatırım yapacak!

Akkök Grubu 1,2 milyar liralık yatırım yapma kararı aldı. Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü ve Akkök Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Raif Ali Dinçkök, iftar yemeğinde bir araya geldi.

TOKİ Karaman Kırbağı'da 2+1'ler için evraklar açıklandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da inşa edilen 559 adet "Kırbağı Projesi" kapsamında kuralar çekildi. 2+1 konutlarında hak sahibi olan kişiler için hazırlaması gereken evraklar açıklandı.

TOKİ Kırbağı Alt Gelir Grubu kura sonucu 2+1 listesi!

TOKİ Kırbağı Alt Gelir Grubu kura sonucu 2+1 listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Kırbağı Alt Gelir Grubu kura sonucu 2+1 listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman Kırbağı TOKİ kura sonuçları 2+1!

Karaman Kırbağı TOKİ kura sonuçları 2+1 henüz açıklanmadı. Karaman Kırbağı TOKİ kura sonuçları 2+1 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 2+1 isim listesi!

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 2+1 isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 2+1 isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kışla Mahallesi kura sonuçları 2+1 tam isim listesi!

TOKİ Kışla Mahallesi kura sonuçları 2+1 tam isim listesi henüz belli olmadı. TOKİ Kışla Mahallesi kura sonuçları 2+1 tam isim listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Kışla Mahallesi kura sonuçları 2+1 listesi!

TOKİ Adana Kışla Mahallesi kura sonuçları 2+1 listesi henüz belli olmadı. TOKİ Adana Kışla Mahallesi kura sonuçları 2+1 listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kütahya Tavşanlı TOKİ kura sonuçları 2+1 tam liste!

Kütahya Tavşanlı TOKİ kura sonuçları 2+1 tam liste henüz açıklanmadı. Kütahya Tavşanlı TOKİ kura sonuçları 2+1 tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman Kırbağı kura sonucu 2+1 listesi!

Karaman Kırbağı kura sonucu 2+1 listesi henüz açıklanmadı. Projede yer alan ve kura çekilişi iptal konutların sahipleri yarın saat 13:00'te belirlenecek. Karaman Kırbağı kura sonucu 2+1 listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Akfen, 2017 sonuna kadar 1,2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Akfen Holding bir süredir yeniden yapılanma sürecinde. İnşaat işlerinin başında olan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, 2017 sonuna kadar 1,2 milyar dolarlık yatırım yapacaklarını söylüyor.

Tekfen'den Katar'a 2.1 milyar dolarlık dev proje!

Tekfen İnşaat Katar'da yaklaşık 2.1 milyar dolar bedelle Al Khor Expressway otoyol projesini inşa edecek. 36 ay sonra teslim edilecek otoyol projesi 34 kilometre uzunluğunda olacak.

İzmir Körfez Evleri'nde 250 bin TL'ye 2+1 daire!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “"Fiyatları ilerleyen süreçte açıklayacağız ama emsallerinden yüzde 50 daha düşük olacak. Lansman fiyatlarıyla birlikte sadece şunu söyleyeyim. 2+1 olacak daire 250 bin lirada başlayacak ama aynı konut İzmir'de 400 bin liradan başlıyor"dedi.

esenyurt 2+1 kiralık daire Haberi

esenyurt 2+1 kiralık daire

19.yüzyılın başlarında bir çiftlik üzerinde oluşmaya başlayan Esenyurt o yıllarda mega köy iken bugün mega kent olma yolunda hızlı bir gelişim ve değişim süreci yaşıyor. Bölge yapılan mega projelerle hızla yeni yüzüne kavuşuyor.

 Büyükçekmece'nin bir parçası iken 1989 yılında Kıraç ile birleşerek ilçe statüsüne kavuşan Esenyurt'ta ilk yerleşim Merkez Mahallesi Köyiçi mevkiinde başlıyor. Namık Kemal Mahallesi, İncirtepe Mahallesi, Saadetdere Mahallesi, İnönü Mahallesi, Fatih Mahallesi, Örnek Mahallesi, Talatpaşa Mahallesi, Mehterçeşme Mahallesi, Yenikent Mahallesi ve Merkez Mahallesi dahil  toplam 22 mahalleden oluşan bölge, bugün Avrupa Yakası'nda inşaat yatırımcılarının göz bebeği konumunda. 


Yeni projelerle yükselişini sürdürüyor

Son yıllarda en fazla markalı konut projesine ev sahipliği yapan bölge arasında yer alan Esenyurt, yeni projeler ve ulaşım yatırımlarıyla birlikte yükselişini sürdürüyor. 


Metrobüs daire fiyatlarını artırdı

Doğusunda Küçükçekmece Gölü ve...