25 / 07 / 2024

esenyurt a tipi tıp merkezi

esenyurt a tipi tıp merkezi

İstanbul’un en hızlı gelişen ve değişimin merkezi haline gelen Esenyurt birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da merkez olmaya ve yatırımcının tercih ettiği bir ilçe olmaya devam ediyor.

Kapital Gayrimenkul'den Esenyurt'a 2 bin konutluk yeni proje geliyor! 

Kapital Gayrimenkul Esenyurt'ta 2 bin konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede konutların dışında ticari alanlara da yer verilecek.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

İstanbul'un bu 5 ilçesine dikkat! Naci Görür tek tek açıkladı ve uyardı: Zeminleri iyi değil!

İstanbul'da beklenen depremle ilgili İBB tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda en fazla riskli yapının Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Esenyurt'a olduğu açıklandı. Prof. Dr. Naci Görür, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve riskli ilçelere değindi. 

Esenyurt'ta dükkanların çoğu Suriyelilere kiralanıyor!

Geçtiğimiz günlerde Fatih ve Esenyurt'a ikamet sınırlaması gelmişti. Alınan karardan memnun olduğunu dile getiren bölge halkı özellikle kiralama konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. 

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Reha Teknik Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Reha Teknik Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Reha Teknik Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı.

RoyalCert, Türkiye’nin asansör karnesini açıkladı!

A Tipi Muayene Kuruluşu RoyalCert, Türkiye’nin 2019 yılı asansör karnesini ve kuruluşun 2019 yılı değerlendirmesini paylaştı...

GRD İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

GRD İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. GRD İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı. 

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'dan Esenyurt'a dönüşüm sözü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt'un bugün beton yığınına dönüştüğünü dile getirerek dönüşüm sözü verdi.

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Efsane Internatıonal Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efsane Internatıonal Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Efsane Internatıonal Turizm Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a taşındı. 

Alnabaa İnşaat Taahhüt Turizm Danışmanlık'ın merkez nakli yapıldı!

Alnabaa İnşaat Taahhüt Turizm Danışmanlık Marketçilik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi.  Alnabaa İnşaat Taahhüt Turizm Danışmanlık'ın merkez nakli bugün Esenyurt'a yapıldı. 

esenyurt a tipi tıp merkezi Haberi

esenyurt a tipi tıp merkezi

Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi’nin açılış töreni bölgede çok sayıda sağlık kuruluşlarının temsilcileri ve seçkin misafirlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. 


Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi Ufuk caddesinde Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’nın katılımıyla açılışı gerçekleşen Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi, 6 kattan oluşan yeni ve modern binası ve 60 personeliyle 7/24 saat esasında tam donanımlı olarak Esenyurt halkına hizmet verecektir. 

Yeni sağlık tesisi Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi kurban kesimi sonrasında okunan dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

“İLÇEMİZE DEĞER KATACAKTIR”


Açılış kurdelesini kesen Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu “Esenyurt’ta yeni ve modern bir sağlık tesisi kazandırdıkları için başta Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Keşmer’e ve...