14 / 05 / 2024

esenyurt Ahmet Temel Parkı açıldı mı

esenyurt Ahmet Temel Parkı açıldı mı

Esenyurt Balık Yolu Mahallesinde yapılan 16 dönüm’lük Ahmet Temel Parkı yoğun katlım ile açılışı gerçekleşti. Açılışa törenine, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı...

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cazır tarafından kuruldu.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi  Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile  İlknur Temel tarafından kuruldu.

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt şubesi açıldı!

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi  4 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş tarafından açıldı.

Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis cezası!

Konut mağdurlarıyla sık sık gündeme gelen Esenyurt’ta maket üzerinden daire satışı yaptıkları gerekçesiyle "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 6 sanığın yargılandığı davada mahkeme, şirket sahibi sanık Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis ile bir milyon 275 bin lira adli para cezası verdi.

Final Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Final Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Temel tarafından kuruldu. 

Ahmet İpek: İnşaatçılar çocukları temel alarak proje üretmeli!

Yaklaşık 25 yıldır prestijli konut projeleri hayata geçiren İpektaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, inşaatçıların çocukları temel alarak proje üretmeleri gerektiğini söyledi...

Ahmet Arslan: Türkiye'yi dünyanın havacılık merkezi haline getirdik!

Havaalanında düzenlenen temel atma töreninde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Türkiye'yi dünyanın havacılık merkezi haline getirdik." dedi

Esenyurt Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi'nin hayata geçirdiği Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Ahmet Arslan İzmir'de temel atma törenine katıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Selçuk İlçesi'nde inşa edilen Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı.

Altınlale Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınlale Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Temel imzasıyla kuruldu.

Samsun 19 Mayıs Barajı'nın temel atma töreni 4 Aralık'ta!

19 Mayıs Barajı şantiye şefi Emre Sönmez ve isale hattı şantiye şefi Sermet Sönmez ile Baraj ve isale hatları konusunda fikir alış-verişinde bulunan Başkan Topaloğlu ve Bölge Müdürü Ahmet Kanık, 4 Aralık Pazar günü isale hattı temel atma töreninin gerçekleştirileceğini söyledi.

esenyurt Ahmet Temel Parkı açıldı mı Haberi

esenyurt Ahmet Temel Parkı açıldı mı


Esenyurt Balık Yolu Mahallesinde yapılan 16 dönüm’lük Ahmet Temel Parkı yoğun katlım ile açılışı gerçekleşti. Açılışa törenine, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti 3’ncü bölge milletvekili adayı Arif Kalmaz, Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Esenyurt belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Yeni parka kendi adı verilen Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Temel yaptığı konuşmasında, İstanbul’un ve Esenyurt ’un gelişiminden bahsetti. Temel, “ 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde göreve başladığımızda İnsanlar çöp dağlarının altında yaşıyorlardı ve evlerde sular dahi akmıyordu. O kadar acı bir tablo ki gazeteler promosyon gaz maskesi dağıtıyordu. Yapılan yoğun çalışmalar sonucu önce evlere temiz içilebilir su ve ardında çöp dağlarını kaldırdık. Belediye Başkanımız Sayın Necmi...