02 / 05 / 2024

esenyurt ardahan külür evi

esenyurt ardahan külür evi

Yapımı Esenyurt Belediyesi tarafından üstlenen Ardahan Kültür Evi hizmet binası, aralarında sanatçı Hülya Avşar’ın da katılacağı bir birinden değerli davetlilerle 28 Mart Cumartesi günü saat 13:00’da açılıyor.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Depremde bu binaların hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz?

İTÜ mezunu Mimar Şenol Gökner, takipçileri ile iki farklı binanın fotoğrafını paylaştı ve bir soru sordu. Depremde bu binalardan hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz? İşte o soruya gelen yanıtlar...

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları başlıyor! İstanbul Havalimanı seyir terasına nasıl çıkılır?

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, geçen sene açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk resmi spotter (seyir terası) alanını kullanmak isteyenler için başvuruları başlattı. İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Sadettin Saran, Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu!

İşadamı Sadettin Saran, eski eşi Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu...

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Çin istilası ile başa nasıl çıkılır?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Çin istilası ile başa nasıl çıkılır?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik analizi...

Depremde İstanbul’un yüzde 70’i yıkılır!

İstanbul Kartal’daki facianın ardından uzmanlardan uyarı geldi. Uzmanlar "Depremde İstanbul’un yüzde 70’i yıkılır" dedi.

Yola taşan evin cephesi yıkılır mı?

Posta Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun sorduğu ''Yola taşan evin cephesi yıkılır mı?'' sorusunu yanıtladı.

9 soruda kentsel dönüşümde riskli yapılar nasıl yıkılır?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli alanlardaki binalar ile riskli olarak tespit edilen binalar yıkılarak yerine yeni bina inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşümde riskli yapılar nasıl yıkılır?

Esenyurt'taki Giresun Kültür Evi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan Giresun Kültür Evi, ilçedeki Giresunluların hizmetine açıldı. Açılış programında katılımcılara yöresel yiyecekler dağıtıldı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı programa 15 bin kişiye yakın vatandaş katılım sağladı.

Kira sözleşmesi varken evden çıkılır mı?

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabiliyor. Peki, kira sözleşmesi varken evden çıkılır mı? Kira kontratı bitmeden kiracı evden çıkarsa ne olur?

esenyurt ardahan külür evi Haberi

esenyurt ardahan külür evi

Ardahan Kültür Evi, İstanbul’da yaşayan Ardahanlılar için bir ilki; Türkiye’de de sosyal ve kültürel anlamda model olacak bir tesisi hizmete sunuyor. 4 bin m2 alana sahip 5 katlı bina içerisinde; kahvaltı salonu, taziye salonu, tiyatro salonu, ilçe dernekleri için ayrılan bölümler ve öğrenciler için eğitim sürecine destek sağlayacak kurs alanları da bulunuyor.


Açılışa Ardahanlı Sanatçı Hülya Avşar’da katılıyor

Düzenlenecek olan açılış törenine; Ardahanlı Sanatçı Hülya Avşar, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ardahan ve İstanbul Milletvekilleri, Ardahan Valisi, Ardahan ve İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, İşadamları ve bir birinden değerli sayısız konuk katılacak. Programda Ardahanlı sanatçı Nesrin Güneş de mini bir konser...